AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Murárske náradie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Murárske náradie používajú nielen profesionálni murári, ale aj tí, ktorí stavajú alebo opravujú dom. Nájdete tu niekoľko nástrojov, ako sú hladidlá, lyžice, špachtle, stierky a lopatky, ktoré sú potrebné na murárske práce. Ktoré murárske náradie a pomôcky sú pre vás to pravé? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Hladidlá patria medzi nevyhnutné murárske náradie

Murárske hladidlá využijete na vyhladzovanie a nanášanie omietky, lepidla alebo malty. V ponuke nájdete plastové, drevené, plstené alebo filcové, gumové penové, molitanové, oceľové alebo hnetacie murárske hladítko. Môžete si zaobstarať aj oceľové so zubami, ktoré vám ušetrí námahu s nanášaním lepidla.

Murárske náradie – špachtľa má viac variantov

Murárske špachtle sa najčastejšie používajú pri omietaní, maľovaní alebo natieraní. Sú však vhodné aj na umelecké práce alebo opravy karosérie. Používajú sa na nanášanie omietky alebo na odstraňovanie starých náterov. Toto ručné murárske náradie nájdete v rôznych veľkostiach a oblých tvaroch a býva vybavené drevenou alebo plastovou rukoväťou.

Stierky na dokonalé nanášanie materiálu

Murárske stierky umožňujú dosiahnuť požadovaný profil rôznych typov spojov. Sú vhodné na nanášanie malty alebo lepidla, kde je potrebná rovnomerná vrstva. Stierky môžu byť vyrobené zo silikónu alebo plastu, niektoré môžu byť vybavené zubami. Tento typ sa používa najmä na roztieranie lepidla.

Murárske naberačky šetria vašu prácu a čas

Murárska naberačka, alebo fanka, je nádoba používaná pri murovaní. Môžete ju však použiť aj na omietanie alebo štukovanie. Toto murárske náradie uľahčuje prenos malty alebo iných materiálov do horšie prístupných oblastí. Naberačka má zvyčajne objem 1 liter, ale môže sa vyrábať vo viacerých veľkostiach.

Murárska lyžica je dôležitou súčasťou

Murárska lyžica sa používa na nanášanie omietky alebo štuky. K dispozícii je niekoľko typov lyžíc, ktoré môžu byť vyrobené z ocele alebo nehrdzavejúcej ocele. Lopatka je vybavená rukoväťou, ktorá je s ňou spojená. Kelňa je základným nástrojom každého murára, maliara alebo štukatéra.

Gumené kladivá patria medzi murárske náradie, ktoré má viacero využití

Gumené kladivá sú murárske náradie používané na osadzovanie tehál do malty alebo na vytváranie otvorov či búranie. Môžu sa použiť aj na vyrovnanie dlaždíc. Vyzerajú ako klasické kladivá, ale ich hlava je pogumovaná, čo tlmí nárazy a zabraňuje rozbitiu tehly alebo dlaždice.

Premýšľate, kde nájdete najlacnejšie murárske náradie? Bazár ponúka nový alebo rozbalený tovar za zvýhodnené ceny.

Obstarávate si nové murárske náradie a pomôcky? Súprava môže vyjsť lacnejšie

Plánujete stavbu alebo rekonštrukciu domu a nemáte žiadne murárske náradie a pomôcky? Sada môže obsahovať základné murárske náradie, ktoré môžete použiť na bežné murárske práce, ale obsahuje aj desiatky ďalších typov. V súprave nájdete napríklad hladidlá, naberačky, stierky a špachtle.

i

Chcete svoje dieťa zoznámiť s murárstvom? Vyberte si murárske náradie pre deti

Murárske náradie pre deti obsahuje plastové hračky v tvare rôznych nástrojov. Dieťa sa s nimi môže hrať doma aj na piesku. Niektoré súpravy dokonca obsahujú kufrík alebo vrecko za opasok, kam si dieťa môže uložiť svoje hračky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
148 položiek
VOREL Stierka s gumou šírka 430 mm
Stierka – s gumou šírka 430mm, vhodná na upevnenie na násadu
4,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CMP1673
4,0
VOREL Škrabka maliarska 100 mm výmenné ostrie
Murárska špachtľa – výrobným materiálom je nehrdzavejúca oceľ, šírka čepele je 100mm, materiál rukoväte plast, na škriabanie, určená na murárske práce
1,60 €
Zánovné
Objednávací kód: CMP1868
VOREL Náhradná čepeľ 400 mm
Murárska špachtľa – výrobným materiálom je nehrdzavejúca oceľ, šírka čepele je 400mm, na tmelenie, určená na murárske práce, pevná
4,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CMP1851
VOREL Náhradná čepeľ 250 mm
Murárska špachtľa – výrobným materiálom je nehrdzavejúca oceľ, šírka čepele je 250mm, na tmelenie, určená na murárske práce, pevná a odolná voči kyselinám
3,89 €
Rozbalené
Objednávací kód: CMP1850
 

Murárske náradie

Murárske náradie

V kategórii Murárske náradie máme práve teraz na Alza.sk celkom 148 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné murárske náradie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie murárske náradie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii murárske náradie recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií