AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Očkové kľúče

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Každý domáci majster potrebuje na svoju prácu kvalitné náradie. So skrutkami a maticami si hravo poradia profesionálne očkové kľúče. Rozšírte svoje dielenské náradie o praktické kúsky. Pokračujte v čítaní a vyberte si tie pravé.

Pokračovať

Očkové kľúče ako ideálni pomocníci do dielne

Očkové kľúče sa vám budú hodiť, či už pri každodennej údržbe domácnosti, v malých dielňach alebo pri profesionálnej práci. Kvalitné očkové kľúče zaručia pri povoľovaní a uťahovaní skrutiek presnosť, bezpečnosť a zároveň istotu, že nepoškodíte hlavy skrutiek ani matíc.

Očkové kľúče – súprava

Očkové kľúče v súprave zaistia, aby ste mali náradie vždy prakticky poruke. Očkové kľúče – sada obsahuje rôzne veľkosti, väčšinou nájdete najpoužívanejšie rozmery od 6 do 32 mm. Dajte pozor na to, koľko kusov balenie obsahuje. Všetky druhy, napríklad očkoploché kľúče, môžete samozrejme zakúpiť aj samostatne.


Sada kľúčov 6 – 32

Očkové kľúče – súprava zahŕňa od 6 až po 25 kusov kľúčov.

Pýtate sa, kam uložiť všetky tie prstencové kľúče? Súprava je dodávaná v praktickej krabičke či obale, ktorý môžete napríklad aj zavesiť na stenu.

Vyberte si očkové kľúče, ktoré potrebujete

Aké nájdete očkové kľúče? Šesťhranné matice vyžadujú na povoľovanie a uťahovanie poloočkové kľúče. Ďalej sa rozhodujte podľa typu ocele, z ktorej sú vyrobené. Pozrite sa, aké kľúče sú v ponuke:

Očkoploché kľúče sadnú skvele do ruky

Očkoploché kľúče majú obe strany rovnako veľké, pričom na jednom konci je očko a na druhej plochý úchyt. Existujú očkové kľúče otvorené, polootvorené alebo vyhnuté. Tento typ náradia umožňuje lepšie uchytenie aj prístup k skrutke.

Zahnuté očkové kľúče: prístup ku každej skrutke

Zahnuté očkové kľúče sa dostanú aj na menej prístupné miesta vďaka prispôsobenej hlavici. Pozrite sa, o koľko stupňov sú očká aj hlavice zahnuté. Očkové kľúče zahnuté sú pohodlné a praktické.

Polootvorené prstencové kľúče

Polootvorené prstencové kľúče sú určené pre prevlečné matice. Bývajú z veľmi pevných a odolných materiálov. Postrážte si veľkosť oboch hlavíc.

Očkové kľúče račňové pre ľahšiu prácu

Očkové kľúč račňové môžu byť očkové či očkoploché a slúžia na rýchlu, pohodlnú a jednoduchú prácu. Majú skryté vnútorné ozubené ústrojenstvo, račňový mechanizmus, ktorý zjednoduší uťahovanie matice. Pohybom späť preskočíte zuby vnútri kľúča, a tak nemusíte očkové kľúče s račňou pri práci dávať dole z matice.

i

Zháňate lacné očkové kľúče? Bazár s použitým, rozbaleným a zánovným tovarom možno skrýva to, čo hľadáte.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
14 položiek

Očkové kľúče

Očkové kľúče

V kategórii Očkové kľúče máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné očkové kľúče Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie očkové kľúče Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie očkové kľúče Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii očkové kľúče recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií