Sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Rohová
(2)
Rozkladací
(2)
S úložným priestorom
(2)
S nožičkami
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Sedacie súpravy s úložným priestorom sú skvelým riešením pre tých, ktorí chcú maximalizovať priestor vo svojich domovoch. Ponúkajú pohodlné sedenie a zároveň praktický úložný priestor, čo je ideálne na ukladanie predmetov, ktoré by inak zaberali miesto v byte.

Pokračovať

Sedačka s úložným priestorom je jasná voľba

Sedačka s úložným priestorom predstavuje dokonalé riešenie pre moderné domácnosti, ktoré sa stretávajú s nedostatkom priestoru. Nielenže ponúka komfortné miesto na odpočinok a relaxáciu, ale tiež skrýva dodatočný priestor na uloženie najrôznejších predmetov. Ideálna je pre tých, ktorí túžia po praktickom nábytku, ktorý spĺňa viac funkcií naraz. Dovolí vám uložiť napríklad oblečenie, deky či vankúše bez toho, aby bol narušený vzhľad miestnosti.

Rozkladacia sedačka s úložným priestorom je tiež dostupná. Viac nájdete v parametrickom filtri v ľavej časti rozhrania obchodu.

Aké sedačky s úložným priestorom ponúkame?

Pri výbere správnej sedačky s úložným priestorom by ste mali vziať do úvahy priestor, ktorý máte k dispozícii, a vaše špecifické potreby a preferencie.

  • Rohová sedacia súprava s úložným priestorom je ideálna pre stredne veľké obývacie izby, poskytuje dostatok miesta na sedenie a zároveň úložný priestor.
  • Sedačka s úložným priestorom do U je vhodná najmä pre väčšie obývacie izby, kde môže ponúknuť veľa miesta na sedenie. Vďaka svojmu usporiadaniu umožňuje ľahký prístup a možnosť sedenia z viacerých strán, čo môže byť veľmi praktické pri stretnutiach s rodinou či priateľmi.

i

V našom obchode je dostupná sedacia súprava s úložným priestorom s nožičkami. Tá je ideálna do obývačky, kde chcete zachovať vzdušný a moderný vzhľad. Nožičky vám dovolia ľahší prístup pod sedačku, bude sa vám teda ľahšie upratovať.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Nejlevnější nábytek Salar l univerzálna – čierna látka prešitá bielou a sivou niťou/čierna ekokoža
Sedacia súprava rohová, rozkladací, s úložným priestorom a s nožičkami, trojmiestna, roh: univerzálne, materiál: eko koža a látka, rozmery: 85×297×210 cm (V׊×H), čierna farba
Zľavnené -6 %
848,82 € 905,90 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh209
Nejlevnější nábytek Salar l univerzálna – čierna látka prešitá bielou a sivou niťou/čierna ekokoža
Sedacia súprava rohová, rozkladací, s úložným priestorom a s nožičkami, trojmiestna, roh: univerzálne, materiál: eko koža a látka, rozmery: 85×297×210 cm (V׊×H), čierna farba
678,90 €
Použité
Objednávací kód: SMAsh209

Sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom

V kategórii Sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sedačky a sedacie súpravy s úložným priestorom recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií