AD elektro Motorola EDGE 50

Homedics BDY-300

Zobraziť katalóg
Homedics BDY-300
Čistiaca sada – silikónový čistič celého tela Blossom, vodoodolný, mäkké silikónové výstupky v dvoch veľkostiach spoločne s ultrazvukovými pulzami odstraňujú starú kožu, uvoľňujú póry, odstraňujú nečistoty a mastnotu a pomáhajú lepšie absorbovať produkty pre starostlivosť o pleť, 8 úrovní intenzity, na použitie aj v sprche, nabíjanie pomocou kábla (súčasťou balenia), farba ružová
Kód:  HOMDY300 Produktové číslo:  BDY-300 Stránky výrobcu

Homedics BDY-300

Silikónový čistič celého tela BDY-300 je šikovným pomocníkom pre všetky dámy, ktoré chcú mať pleť čistú a žiarivo jemnú, a pritom nemajú čas a peniaze na zdĺhavé a nie príliš lacné návštevy kozmetických salónov. Čistič má 8 úrovní vibrácií na čo najjednoduchšie odstránenie nečistôt pleti, takže ľahko zvláda hlboké čistenie, minimalizáciu pórov a dokonalé premasírovanie celého tela. Nejednu užívateľku tiež poteší skutočnosť, že je vodoodolný, a je tak možné ho použiť aj v sprche. Hlavnou prednosťou Homedics BDY-300 je kompaktnosť. V jednom malom ergonomicky tvarovanom prístroji nájdete kompletnú starostlivosť o vašu pleť aj celú pokožku.

Kľúčové vlastnosti Homedics BDY-300

  • Silikónový čistič celého tela
  • Umožňuje hlboké čistenie a minimalizuje póry
  • Kompaktný a výkonný
  • Odolný voči baktériám
  • Vyberte si z 8 úrovní intenzity vibrácií
  • Batériový, nabíjacia prevádzka
  • Vodoodolný prístroj možno používať aj v sprche
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na obrazku vidim zastrcku anglickou, nebo je tam skutecne ceska? bude v prodeji typ fac 310? dekuji

Diskusia a poradňa k Homedics BDY-300
Príslušenstvo pre Homedics BDY-300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics BDY-300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics BDY-300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics BDY-300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homedics BDY-300.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií