AD 1. týden květen Effaclar

House of Marley Chant Sport - midnight

Zobraziť katalóg
House of Marley Chant Sport - midnight
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – 2x 4.5W, Bluetooth 4.0, zabudovaný mikrofón pre hovory, AUX, vodotesný a prachu odolný- IPX7, doba prehrávania až 8 hodín
Kód:  HMR0022g2a Produktové číslo:  EM-JA009-MI
House of Marley Chant Sport - midnight Predaj skončil

House of Marley Chant Sport - midnight

Už žiadne obťažujúce káble. Vašich obľúbených hudobných interprétov si teraz vychutnáte úplne naplno. Prenosný reproduktor Chant od House of Marley vám toho umožní ďaleko viac, než by ste čakali. Dostatočný výkon v kombinácii s dlhou výdržou je doplnený dokonca aj o možnosť telefonovania. Malé rozmery a štýlové prevedenie vás zaručene nadchnú. Reproduktor je naviac vybavený aj modernou technológiou Bluetooth a o nový zážitok pri počúvaní, tak nemôže byť najmenšieho sporu. Poteší najmä skutočnosť, že výrobok bol dotiahnutý do úplného konca a užívateľovi sa tým do rúk dostáva naozaj podarený bezdrôtový reproduktor. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dotiahnutá konštrukcia z recyklovateľných materiálov
  • 2 × 1,75" širokopásmové meniče sú doplnené o basové pasívne žiariče
  • Integrovaný mikrofón pre telefonovanie hands-free
  • Bezdrôtový prenos pomocou modernej Bluetooth technológie
  • 3,5 mm linkový vstup pre spojenie káblom
  • Výdrž na batériu až 8 hodín prehrávania
  • Vode a prachu odolný (spĺňa normu IPX7)

Parádny zvuk kdekoľvek

Reproduktor využíva dva 1,75" širokopásmové meniče, ktoré ešte o basy dopĺňajú dva pasívne žiariče. Vďaka ich kooperácii je zaistený príjemný prednes s prekvapivo silným základom. Osemhodinová výdrž batérie navyše garantuje bezproblémové počúvanie bez elektrickej zásuvky po celý deň. Pri vybití stačí vyhľadať akýkoľvek voľný port USB a s využitím dodávaného kábla reproduktor ľahko pripravíte k ďalšiemu počúvaniu.

Bezdrôtovo s hands-free aj káblom

O bezdrôtovú komunikáciu s vašimi mobilnými telefónmi sa stará technológia Bluetooth v4.0. Pre telefonovanie hands-free je v tele reproduktora tiež integrovaný mikrofón, takže pri volaní nebudete musieť telefón vôbec prisúvať k uchu. V prípade, že váš zdroj nepodporuje bezdrôtový prenos, je k dispozícii aj klasický 3,5 mm linkový vstup.

Do vody aj piesku

O reproduktor sa rozhodne báť nemusíte. Vodotesnosť s certifikátom IPX7 zaručuje, že sa vášmu reproduktora nestane nič ani pri silnom daždi - môžete ho totiž dať až na pol hodiny do hĺbky 1 metra. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre House of Marley Chant Sport - midnight
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Chant Sport - midnight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Chant Sport - midnight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: House of Marley Chant Sport - midnight.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií