LEGO v APP pro AP+

HP Speaker S6500 Black

Zobraziť katalóg
HP Speaker S6500 Black
4,7 6 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový, bluetooth (N5G09AA)
Kód:  HPCP0905h Produktové číslo:  N5G09AA#ABB Stránky výrobcu

HP Speaker S6500 Black

Elegantný prenosný reproduktor HP S6500 sa skvele hodí na počúvanie hudby kdekoľvek na cestách. Vďaka až 10 hod. výdrži batérie sa nemusíte nijako obmedzovať a môžete si užívať obľúbených skladieb v každom voľnom okamihu. Pôsobivý zvuk budete mať k dispozícii, či už zvolíte spojenie s využitím bezdrôtovej technológie bluetooth, alebo linkového vstupu (treba zakúpiť kábel s 3,5 mm konektorom ). Na ovládanie prehrávania vám poslúžia dedikované tlačidla priamo na tele reproduktora.


Kľúčové vlastnosti

  • bezdrôtová konektivita s bluetooth
  • životnosť batérie až 10 hodín
  • kompaktné a elegantné vyhotovenie
  • kvalita renomovanej spoločnosti HP
vypnuté
HP logo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Štandardné príslušenstvo:
Nabíjací kábel USB
Úvodná príručka

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,vyrovná se tento reproduktor tomuhle?https://www.alza.cz/lamax-beat-sounder-so-1-d4748765.htm?o=4

Dobrý den, reproduktor asi nemá AUX vystup, že?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Když si pustím na tabletu film, je schopen tento reproduktor hlasitě a přitom kvalitně sdílet audio z filmu (jde na něm poslouchat i nějaké jiné audio kromě hudby, nebo je to čistě určený na hudbu ? ) :-D děkuji

Dobrý den,má i rádio?děkuji

Mohu ho použít s mobilem Huawei P9 lite? Děkuji

Je kompatibilní s výrobky od applu ? konkrétně iphone 6.

Dobrý den, umožňuje reproduktor přehrávání zároveň když je nabíjen?

Mohu hrát zároveň ze dvou nebo více repráků pře BT? Děkuji Liber

jak dlouho se zhruba nabiji?

Diskusia a poradňa k HP Speaker S6500 Black
Príslušenstvo pre HP Speaker S6500 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Speaker S6500 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP S6500 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP S6500 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Hangszóró S6500 fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií