AlzaBoxy Q1 PET

AEE TORUK AP11

Zobraziť katalóg
AEE TORUK AP11
Dron s trojosovým elektronickým stabilizátorom akčných kamier, možnosť použitia kamier MagiCam, GoPro, LAMAX a ďalšie. GPS, funkcia FollowMe, dosah diaľkového ovládača až 700 m, Li-Pol 5300 mAh batéria, až 20 minút letu, inteligentné bezpečnostné systémy, možnosť WiFi
Kód:  CH505f Produktové číslo:  6951043213381

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE TORUK AP11


vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

Profesionálny dron s trojosovým stabilizátorom

Snímajte pôsobivé zábery, ktoré inak vídate len vo filmoch. Dodajte svojim videám nový rozmer pomocou záberov zo vzduchu. Natáčanie tých najlepších záberov z vašej kamery zaistí elektronicky riadený trojosový stabilizátor, ktorý je prepojený s riadiacou jednotkou drona.


Perfektné letové vlastnosti

Aerodynamický dizajn, ktorý prešiel náročnými testami v aerodynamickom tuneli, pomáha udržať kvadrokoptéru stabilnejšiu a umožňuje tak lietanie aj za mierneho vetra. TORUK AP11 je jeden z najrýchlejších dronov vo svojej triede, s rýchlosťou letu až 20 m/s a maximálnou výškou letu až 400 m.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

Profesionálne zábery z vtáčej perspektívy

TORUK AP11 je, ako profesionálny natáčací dron, vybavený elektronicky riadeným trojosovým stabilizátorom čiže gimbalom, ktorý zamedzí nechceným náklonom a chveniam kamery, zapríčinených poveternostnými podmienkami vo vzduchu. Dron je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, osadený striedavými motormi a inteligentným riadiacim systémom s vysokou rýchlosťou a presnosťou stabilizácie.


Funkcia FollowMe

Základné balenie drona obsahuje špeciálne GPS tracker hodinky prepojené s AP11 pomocou GPS. Pri aktivácii módu FollowMe sa TORUK AP11 priblíži najkratšou možnou cestou do ideálnej vzdialenosti pre natáčanie.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

Konštrukčné vlastnosti

Svojou nízkou váhou iba 1 400 g a rozmermi 368 × 368 × 145 mm je TORUK AP11 skladný a jednoducho prenositeľný. Telo kvadrokoptéry je vyrobené zo špeciálnych materiálov, ktoré netienia GPS signál ani prenos rádiového a WiFi signálu medzi diaľkovým vysielačom a dronom.


Podpora WiFi

K ešte ľahšiemu ovládaniu kamery AEE MagiCam, vám pomôže WiFi pripojenie, vďaka ktorému môžete naživo prenášať aktuálne zábery priamo na váš smartfón či tablet, prostredníctvom AEE aplikácie, pre iOS a Android . Aplikáciu možno využiť na konfiguráciu parametrov kamery, kvality videí a fotografií či sledovanie aktuálneho záznamu.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

Spoľahlivé diaľkové ovládanie

Ovládajte svoju kvadrokoptéru TORUK AP11 jednoducho, pomocou priloženého diaľkového vysielača. Ten je vybavený dvoma krížovými joystickmi, ktoré slúžia pre riadenie dronu pri jeho lete. Joysticky sú vybavené tzv. neutralizáciou, teda že sa vrátia vždy späť do svojho stredu. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by vám TORUK AP11 uletel. Ďalej vysielač obsahuje 4 trojpolohové prepínače pre zvolenie letového režimu či ovládania náklonu kamery.


Systém bezpečného návratu

Zatiaľ čo v priebehu letu je TORUK AP11 skvele viditeľný vďaka vysoko intenzívnym LED diódam, v prípade straty vizuálneho kontaktu alebo straty signálu diaľkového ovládača, napr. v dôsledku prekážky, je AP11 vybavený systémom bezpečného návratu, ktorý dokáže drona vrátiť do posledného východiskového bodu a bezpečne s ním pristáť. Toto všetko je možné vďaka GPS módu.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP11
 

Vysokokapacitné batérie

TORUK AP11 je vybavený 11,1V batériou s kapacitou 5 300 mAh, vďaka ktorej môže lietať v kuse až 20 minút. Ak sa blíži úplné vybitie batérie, spustí sa systém svetelného aj zvukového varovania. Ak kvadrokoptéra nezaznamená vašu reakciu, nastane automatické núdzové pristátie, ktoré zabráni pádu stroja.


Kľúčové vlastnosti

  • Trojosový stabilizátor pre kamery MagiCam S series (S71T, S71, S70, S60, S50 +), GoPro (HERO3 a vyššie), LAMAX a ďalšie akčné kamery.
  • Funkcia FollowMe.
  • Dosah diaľkového ovládača až 700 m.
  • Konštrukcia testovaná v aerodynamickom tuneli.
  • Možnosť lietania aj za mierneho vetra.
  • Vymeniteľná batéria s kapacitou 5 300 mAh s výdržou až 25 minút letu.

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
980 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych dron a mám dilema jestli koupit Aee toruk ap11 (mám kameru Lamax x8), nebo Dji phantom 3 professional. Vyplatí se vyšší cena? Nebo je Aee v kombinaci s Lamax lepší volba? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze do stabilizátoru uchytit kamerku Rollei ActionCam 350 ? Děkuji za odpověď.

Prosím Vás je obsahom balenia dronu AEE TORUK AP11 aj kamera ? Dakujem za Vašu odpveď.

Je tento dron kompatibilní s kamerou GoPro Hero 5 Black?

Obsahuje toto balení kameru a jaké má parametry? Díky Rd

Diskusia a poradňa k AEE TORUK AP11
Príslušenstvo pre AEE TORUK AP11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE TORUK AP11.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií