Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka

Zobraziť katalóg
Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka
Figúrka vhodná pre chlapcov, výška figúrky: 30cm, poznáte z: Captain America, vhodná od 4 rokov
Kód:  HRAif12970 Produktové číslo:  5010993550869
Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka Predaj skončil

Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka

Ak ste milovníkom série Avengers, komiksov či filmov od Marvelu a k tomu vášnivý zberateľ figúrok superhrdinov alebo len chcete zaobstarať svojim deťom novú hračku, potom vám nesmie chýbať táto unikátna figúrka Titan Hero Power FX Kapitán Amerika s možnosťou prepojenia ďalšieho príslušenstva Power FX. Táto postavička od jedného z najväčších výrobcov hračiek Hasbro je vhodná ako darček pre každého fanúšika alebo na doplnenie vašej zbierky. Figúrka Captain America nesie autentický vzhľad z filmu Avengers: Endgame a vďaka pohyblivým kĺbom ju pri hraní ocenia aj deti. Navyše je jej súčasťou tiež Power FX príslušenstvo v podobe špeciálnej zbrane, z ktorej sa dajú strieľať projektily. Pri pripojení tejto zbrane k paži figúrky sa môže hračka prihovárať typickými hláškami z filmu. Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika určite poteší každého chlapca od 4 rokov, ale aj dievčatá, ktoré majú rady Avengers a svet Marvelu. Vyžaduje 3 batérie typu A76, ktoré sú priložené v balení na skúšobné použitie hračky.


Kľúčové vlastnosti figúrky Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika

  • Zberateľská figúrka od spoločnosti Hasbro známeho superhrdinu Kapitána Ameriku z Avengers od Marvelu
  • Postavička zo série Avengers Titan Hero je zberateľskou figúrkou a zaujímavou hračkou zároveň
  • Postavičku s veľkosťou 30 cm môžete vďaka pohyblivým kĺbom nastaviť do rôznych postojov
  • Dizajn hračky je inšpirovaný hodnoverným vzhľadom z filmu Avengers: Endgame a je autentickou napodobeninou superhrdinu Captain America
  • Hračka Titan Hero Power FX Kapitán Amerika, vyrobená z kvalitného a odolného plastu, je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Príslušenstvo Power FX v podobe špeciálnej zbrane schopnej vystreľovať projektily je súčasťou balenia
  • Pri pripevnení zbrane Power FX na pažu figúrky vydáva hračka zvuky v podobe hlášok z filmu Avengers: Endgame
  • Figúrka Avengers Captain America je vhodná ako hračka, do zbierky alebo ako darček
  • Produkt vyžaduje 3× 1,5 V batérie typu A76 (demo batérie sú súčasťou balenia)

Legendárny Kapitán Amerika zo série Avengers Titan Hero Power FX sa hodí do zbierky aj na hranie

Každého fanúšika Avengers a komiksov aj filmov od Marvelu bezpochyby poteší táto nová figúrka postavičky dobre známeho superhrdinu Captain America. Hračka Titan Hero Power FX Kapitán Amerika nesie autentický vzhľad z filmu Avengers: Endgame. Figúrka Avengers Captain America vás oslní svojou prepracovanosťou danou pôvodom od jedného z najväčších výrobcov hračiek - Hasbro. Pre správne fungovanie hračky sú potrebné 3 ks A76 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Súčasťou balenia pohyblivej figúrky Captain America z Avengers je aj špeciálne Power FX príslušenstvo

Jedinečný hrdina Kapitán Amerika je dnes už celosvetovo známy a figúrka s jeho podobou poteší snáď každé dieťa. Vďaka pohyblivým kĺbom zvláda hračka Avengers Titan Hero Power FX Captain America aj rôzne postoje a ešte tak povyšuje zážitok z hrania na ďalšiu úroveň. Figúrku môžete prepojiť s Power FX príslušenstvom v podobe špeciálnej zbrane, ktorá strieľa projektily a je súčasťou balenia. Hračka vydáva zvuky v podobe typických hlášok z filmu Avengers: Endgame. Zakúpením 30 cm vysokej figúrky Kapitána Ameriku, vyrobenej z kvalitného a odolného plastu, potešíte nielen deti, ktoré sa s ňou môžu hrať, ale aj každého zberateľa či fanúšika Avengers a Marvel sveta.




Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Výška hračky
30 cm Hotovo!
Poznáte z
Captain America (Kapitán Amerika) Hotovo!
Druh
Figúrky Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
30 cm Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Captain America (Kapitán Amerika) Hotovo!

Druh

Druh
Figúrky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat,jestli je sehnatelné příslušenství k postavičce Hulka titan hero power fx.Děkuji Jenikovský

Diskusia a poradňa k Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka
Príslušenstvo pre Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30cm figurka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avengers Titan Hero Power FX Captain America 30cm Figur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avengers Titan Hero Power FX Captain America 30cm Figur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány 30 cm-es figura.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií