Alza pre firmy

FIMO Professional 8700 - Modelovacie nástroje

Zobraziť katalóg
FIMO Professional 8700 - Modelovacie nástroje
5 1 hodnotení
Kreatívna sada - k modelovacej hmote FIMO
Kód:  HRAa2721 Produktové číslo:  4007817870068

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIMO Professional 8700 - Modelovacie nástroje Predaj skončil

FIMO Professional 8700 - Modelovacie nástroje

Spoločnosť STAEDTLER predstavuje rad nových modelovacích nástrojov z vysoko kvalitnej ocele s rukoväťou z lakovaného javorového dreva. Tieto unikátne modelovacie nástroje nemôžu chýbať nikomu, kto to s modelovaním myslí naozaj vážne. Boli navrhnuté špeciálne na uspokojenie aj tých najnáročnejších potrieb umelcov a pokročilých užívateľov. Tieto Nástroje sú ideálne na tvarovanie a uhladenie, rovnako ako k tvoreniu jemných detailov a delikátnych vzorov.

Pre tvarovanie polymérovej hmoty je tu k dispozícii extrudér s 20 nástavcami v praktickej sade. Vynikajúca kvalita a skvelé remeselné spracovanie zaisťujú ich pohodlné používanie a skvele dopĺňajú sortiment radu FIMO professional.

Rôzne tvary v krásnych farbách môžete vytvoriť v cukuletu. S týmto extrudérom budete obmedzení už len svojou predstavivosťou a množstvom polymérovej hmoty. Vytvoriť ohromujúce množstvo rôznych doplnkov a častí k výrobe náhrdelníkov, náušníc a všemožných šperkov ide s použitím extrudéra ľahko a rýchlo.

Darovať svojim blízkym originálny šperk, ktorý ste vlastnoručne vyrobili, už snáď ani nemôže byť jednoduchšie

Balenie obsahuje:

  • Precízne spracovaný oceľový extrudér s kľučkou s dĺžkou valca 11cm a vnútorným priemerom 1,7cm
  • 20 výmenných diskov s rôznymi motívmi a praktický plastový box na prehľadné uchovávanie celej sady
  • 1x FIMO rezák
  • 1x Obrázkový návod na 4 výrobky
Poznámka:
» Všetky FIMO hmoty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIMO Professional 8700 - Modelovacie nástroje Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Professional 8700 - Modelovací nástroje. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fimo Professional 8700 - Modellierungswerkzeuge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fimo Professional 8700 - Modellierungswerkzeuge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fimo Professional 8700 modellező eszközkészlet.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií