Rapture Aplikace

GIGABYTE AERO 14

Zobraziť katalóg
GIGABYTE AERO 14
Notebook - Intel Core i7, 14" QHD IPS LCD, DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 970M/965M, SSD, HDMI 2.0, USB 3.1 Type-C (USB-C), vysoká kapacita batérie
Kód:  NGB032a0nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE AERO 14

Najnovší herný notebook GIGABYTE AERO 14 dokazuje, že aj stroj s vysoko výkonnými komponentmi môže byť tenký, ľahký a s dlhou výdržou na batériu. Telo vyrobené z hliníka je 19,9 mm tenké a váži len 1,89 kg na pohodlné prenášanie. Batéria s nadštandardnou kapacitou 94 Wh zvládne celodenný beh, a ak dedikovanú grafiku nevyťažíte na maximum, poskytne výdrž až 10 hodín. Spoločne so 14" IPS displejom s rozlíšením 2560 × 1440 pixelov a antireflexnou úpravou sa stane skutočne mobilným herným strojom.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi tenké a ľahké telo z hliníka
  • Vysoko výkonné komponenty Intel a NVIDIA
  • 14" IPS displej s antereflexnou úpravou a QHD rozlíšením
  • Vysokokapacitná batéria s výdržou až 10 hodín
  • Moderné rozhranie HDMI 2.0 a USB 3.1-C
  • Podsvietená klávesnica s programovateľnými tlačidlami

Prenosný herný notebook so skvelou výdržou

Neprekonateľný výkon aj pre najnovšie hry poskytuje procesor Intel Core i7 z generácie Skylake a grafická karta NVIDIA GeForce architektúry Maxwell. Podporu im robí operačná pamäť DDR4 a chýbať nesmie ani bleskurýchle SSD zapojené cez rozhranie M.2. Po stránke konektivity zaujme najnovšie HDMI 2.0 so schopnosťou prenášať 4K UHD obraz pri 60 Hz a ďalej port USB 3.1 typu C s obojstranným zapojením. Hráča poteší tiež podsvietená klávesnica vybavená po strane programovateľnými tlačidlami na tvorbu herných makier.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Rozhranie disku
M.2 Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
94 Wh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
9,8 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,89 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
335 mm Hotovo!
Hĺbka
250 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Gigabyte oznamil novy notebook Aero 14 s grafickou kartou NVIDIA 1060, o ktory mam vazny zaujem, bude mozne u vas tento notebook zakupit ? ak ano tak priblizne kedy? dakujem

Kedy bude dostupny Tento notebook. Mam o neho velký Zaujem

Dobrý den, kde bych tento notebook byl schopny koupit? Popripade jeho novejsi verzi s gtx 1060? Nebo byli byste schoni jej jeste objednat, dnes uz spise novejsi verzi? Dekuji za odpoved

When will be the gigabyte aero 14 available?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE AERO 14
Príslušenstvo pre GIGABYTE AERO 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AERO 14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AERO 14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AERO 14. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE AERO 14.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií