AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Karton P + P Oxy One Spirit

Zobraziť katalóg
Karton P + P Oxy One Spirit
Detský ruksak ergonomický, 3 priestranné vrecká, vrecká na fľašu, notebook, výstup pre slúchadlá, reflex.prvky, nízka moţnosti
Kód:  HRAif2294 Produktové číslo:  8595096777056 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Karton P + P Oxy One Spirit

 

Hledáte školský batoh pre vašu dospievajúcu dcéru? Tento kvalitný študentský batoh s atraktívnym dizajnom ju ohromí na prvý pohľad. Je vybavený anatomicky tvarovaným zadným panelom a dostatočne veľkým úložným priestorom. Obsahuje 3 priestranné vrecká uzatvárateľné pevnými zipsmi, vnútorné vrecko na notebook, výstup pre slúchadlá a bočné kapsičky pre fľašu na pitie. Príjemne sa nosí vďaka širokým, polstrovaným ramenným popruhom a nastaviteľnému hrudnému popruhu. O bezpečnosť dieťaťa sa postarajú reflexné prvky na prednej strane batohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívny dizajn
  • Anatomicky tvarovaný chrbtový panel Soft
  • 3 priestranné vrecká na zips
  • Vnútorné vrecko na notebook
  • Výstup pre slúchadlá
  • Bočné vrecká pre fľašu na pitie
  • Nastaviteľné ramenné popruhy
  • Reflexné prvky
  • Nízka hmotnosť
 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych věděla zda tato taška sama stojí. Dcera má nyní aktovku a když jí postaví tak sama nedrží a pořád padá. A ještě by mě zajímalo jakou barvu má vnitřek tašky? Děkuji moc Husková

Diskusia a poradňa k Karton P + P Oxy One Spirit
Príslušenstvo pre Karton P + P Oxy One Spirit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karton P+P Oxy One Spirit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karton P+P Oxy One Spirit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karton P+P Oxy One Spirit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Karton P+P Oxy One Spirit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií