AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LEGO Friends Confetti Starter

Zobraziť katalóg
LEGO Friends Confetti Starter
Školský batoh – rozmery 35×39×25cm, hmotnosť 890g, objem 26l
Kód:  HRAif7408 Produktové číslo:  5711013052263 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends Confetti Starter

Chystajú sa vaše milovníčky lega do školy? Alebo staršia aktovka doslúžila a potrebuje novú? Urobte jej radosť školským batohom Lego Friends Confetti Starter. Školský batoh Lego Friends Confetti Starter v ružovo-fialovom farebnom dizajne s obrázkom Stephanie, Andrey, Mii, Emmy a Olivie poteší každú fanúšičku Lega Friends. Svoje obľúbené postavičky tak dieťa nemusí opustiť ani v škole. Batoh uspokojí aj rodičov: je ergonomický, ľahký, s nastaviteľnými ramennými aj hrudnými popruhmi a reflexnými prúžkami pre väčšiu bezpečnosť. So školským batohom Lego Friends Confetti bude nosenie školských pomôcok zábava.

Kľúčové vlastnosti školského batoha Lego Friends Confetti Starter

  • Moderný ružovo-fialový farebný dizajn s lego motívom
  • Motív dievčat z Lego Friends
  • Školský batoh Lego Friends Confetti Starter vyniká ľahkou konštrukciou
  • Ergonomicky tvarovaný chrbát
  • Nastaviteľné hrudné a ramenné popruhy
  • Vystužené ucho príjemné do ruky
  • Reflexné prúžky pre väčšiu bezpečnosť
  • EVA dno s ochranou batoha pred vlhkom
  • Praktická organizácia vreciek
  • Vo vnútri batoha vrecko na notebook
  • Vo vnútri batoha menovka a odopínateľný klip na kľúče

Batoh Lego Friends Confetti Starter je ľahký a ergonomický

Pri školských batohoch nie je dôležité len to, či sa páčia deťom. Zásadná je tiež hmotnosť batoha, jeho tvar či vnútorná organizácia priehradiek a vreciek. Školský batoh Lego Friends Confetti Starter sa môže pochváliť ľahkou konštrukciou, ergonomicky tvarovaným chrbtom a nastaviteľnými popruhmi. Prednosťou je jednoduchá organizácia vecí v batohu. Predné vrecko batoha je určené na desiatový box, pitie môžete umiestniť do sieťovaných vreciek na boku. Vo vnútri batoha sa nachádzajú dve priestranné vrecká, jedno na zips, druhé s príklopkou na suchý zips. Zadné vrecko na zips je vhodné na notebook. Deti si môžu prichytiť učebnice a zošity vo vnútri pomocou pásky z gumy, ktorá udrží ťažšie predmety pri chrbte a zaistí tak rovnomerné rozloženie hmotnosti.

Hmotnosť:
890 g

Objem:
26 l

Rozmery:
39 × 35 × 25 cm

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends Confetti Starter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Confetti Starter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Confetti Starter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Confetti Starter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends Confetti Starter.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií