LEGO 77013

Zažite dobrodružstvo so súpravami LEGO® Indiana Jones™

Pre fanúšikov klasických dobrodružných filmov je tu rad LEGO® Indiana Jones™, ktorý je založený na príbehoch slávneho archeológa vo svojom typickom klobúku a s nevyhnutným bičom v ruke. Pozriete sa s ním a jeho priateľmi na zaujímavé miesta po celom svete, a zažijete veľa akcie na cestách lietadlami aj autami, a v starovekých chrámoch.

Na aké miesta vás rad LEGO® Indiana Jones™ zavedie?

Stavebnice LEGO® Indiana Jones™ vás zavedú na slávne miesta z prvých troch filmov, akými sú napríklad Chrám zlatej modly, vyvedený do detailu a s interaktívnymi prvkami v podobe svetiel či valiaceho sa balvanu, alebo Útek zo stratenej hrobky plnej hadov, v ktorej nechýba ani múmia a padacie sochy. Bojové lietadlo a prestaviteľný vintage kabriolet potom znamenajú veľa akcie vo vzduchu aj na zemi.

LEGO Indiana Jones 77012
LEGO Indiana Jones 77015

Stavebnica LEGO® Indiana Jones™ pre deti a dospelých

Či už chcete deti vtiahnuť do svojich obľúbených akčných príbehov, ktoré poznáte z predchádzajúcich rokov, alebo si ich len sami chcete pripomenúť, stavebnica LEGO® Indiana Jones™ je ideálnym darčekom. Interaktívne stavebnice prinesú nekonečné hodiny zábavy aj akcie pre deti a verné napodobeniny dovolia dospelým urobiť si z nich výstavné kúsky.

LEGO Indiana Jones 2023

LEGO® Indiana Jones™ pre staviteľov a zberateľov

Stavebnice LEGO® Indiana Jones™ môžete využívať nielen na hranie a zábavu. Budú sa skvele vynímať ako zberateľské kúsky vo vitríne.

LEGO 77012

Stavajte moderne za pomoci aplikácie

Pri stavaní nielen LEGO® Indiana Jones™ môžete využiť zábavnú a intuitívnu aplikáciu LEGO® Builder, v ktorej si môžete modely približovať aj otáčať podľa potreby.

LEGO Indiana Jones 77013

A čo figúrky LEGO® Indiana Jones™?

Dobrodružstvo Indiana Jones neprežíva sám – rad LEGO® Indiana Jones™ obsahuje figúrky jeho otca, Satipa, Belloqua, bojovníka Hovitov, Marion aj Sallaha.