AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LEGO Star Wars Stormtrooper Zero

Zobraziť katalóg
LEGO Star Wars Stormtrooper Zero
Detský ruksak – ECO friendly, rozmery 45×34×21cm, hmotnosť 690g, objem 22l
Kód:  HRAif7415 Produktové číslo:  5711013051280

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Star Wars Stormtrooper Zero Predaj skončil

LEGO Star Wars Stormtrooper Zero

Lámete si hlavu s výberom batoha pre vaše dieťa? Nie ste si istí, aký batoh zaobstarať školákovi na cestu do školy či na víkendové výlety? Všetky jeho potreby uspokoja batohy z Lego Edície, napríklad tento s motívom Star Wars. Batoh LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly je dostatočne veľký, takže sa doň ľahko a prehľadne zmestia všetky nevyhnutnosti. Výrobca myslel aj na bezpečnosť detí, a preto umiestnil na batoh reflexné prvky. Batoh má značku ECO friendly, čo znamená priateľský k našej ekológii. Je vyrobený z recyklovaných PET fliaš.

Kľúčové vlastnosti detského batoha LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly

  • ECO friendly – vyrobený z recyklovaných PET fliaš
  • Multifunkčný batoh do školy aj na voľný čas
  • EVA dno na ochranu batoha pred vlhkom
  • Spevnený vystužený chrbát
  • Reflexné prvky na všetkých stranách batoha LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly
  • Pútko na pripevnenie signálneho svetla pri jazde na bicykli
  • Nastaviteľné vystužené ramenné popruhy
  • Nastaviteľný hrudný popruh
  • Priestranné hlavné vrecko, prostredné a predné vrecko na zips
  • Organizér – klip na kľúče, štítok na menovku
  • Praktické bočné vrecká po oboch stranách
  • Batoh má ľahkú konštrukciu
  • S motívom LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly

Vaše deti si batoh LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly zamilujú

Moderný dizajn, populárny motív, praktická farba batoha Lego Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly... to je už dostatok dôvodov na prijatie batoha za svojho spoločníka. Keby ale nestačili, očaria aj parametre: tie najpohodlnejšie vystužené ramenné popruhy, ktoré sa dajú ľahko nastaviť a navyše sú doplnené aj hrudným popruhom, ktorý zaistí maximálnu stabilitu. Pre bezpečnosť nájdete na všetkých stranách reflexné prvky. Na prednú stranu batoha je taktiež možné umiestniť špeciálny veľký uložiteľný reflexný pásik, vďaka ktorému vaše dieťa žiadny vodič neprehliadne. Ďalej tu nájdete pútko, na ktoré môžete umiestniť signálne svetlo napríklad pri jazde na bicykli.

Vnútorné usporiadanie batoha

Batoh LEGO Star Wars Stromtrooper Zero má praktické bočné vrecká po oboch stranách. Ľavé vrecko je na šnúrku a môžete doň umiestniť napríklad fľašu s vodou. Pravé vrecko je elastické a vhodné napríklad na ovocie alebo papierové vreckovky. Vnútorné usporiadanie pojme všetko, čo taký školák so sebou musí mať. Má veľkú priestornú hlavnú časť s priehradkami pri chrbte batoha na ťažké predmety a nájdete tu tiež priehradku na tablet. Vo vnútri tejto časti batoha je aj praktický klip na kľúč alebo štítok na menovku. Prostredná časť je menšia, napríklad na zošity alebo na desiatu. Predná časť je vybavená množstvom priehradiek na drobné predmety a má tiež vrecko na zips napríklad na drobné na desiatu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Star Wars Stormtrooper Zero Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars Stormtrooper Zero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Zero Star Wars Stormtrooper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Zero Star Wars Stormtrooper. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Star Wars Stormtrooper Zero.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií