Leňoška skladacia

Zobraziť katalóg
Leňoška skladacia
4,0 4 hodnotení
Matrac s rozmermi 198 x 94 cm
Kód:  HRAif1648 Produktové číslo:  6941057488479 Stránky výrobcu

Leňoška skladacia

Skladací nafukovací matrac od spoločnosti Intex vám umožní leňošiť v luxuse za horúcich letných mesiacov. Nebaví vás už ležanie na vodnej hladine a chcete sa pohodlne posadiť aj na súši? Potom stačí priestranný matrac jednoducho zložiť do útulného kresla. Štýlová opierka zvyšuje komfort a veselý dizajn poteší nejedno oko. Leňoška je vyrobená z kvalitného vinylu a dve vzduchové komory zaisťujú vysokú stabilitu a bezpečnosť. Dodáva sa so súpravou pre prípad nehody.

Kľúčové vlastnosti

  • Priestranný skladací matrac na leňošenie na vodnej hladine aj na súši
  • Kvalitný materiál
  • Farebný letný dizajn
  • Vysoká stabilita a bezpečnosť
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leňoška skladacia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenoška skládací. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte INTEX Faltbare Luftmatratze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte INTEX Faltbare Luftmatratze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Összecsukható matrac-fotel.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií