AP+ nový vizuál Aplikace

My Little Pony – Fim zberateľská súprava Pinkie Pie

Zobraziť katalóg
My Little Pony – Fim zberateľská súprava Pinkie Pie
Figúrka – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa6909a Produktové číslo:  ASRT5010994927561

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

My Little Pony – Fim zberateľská súprava Pinkie Pie Predaj skončil

My Little Pony – Fim zberateľská súprava Pinkie Pie

Herná súprava My Little Pony poteší každú malú milovníčku čarovného sveta poníkov. Súprava, s ktorou bude vždy veľká zábava, obsahuje roztomilú hračku aj s doplnkami. Je vhodná pre deti od 3 rokov.

Vďaka tejto hračke bude ľahké objavovať a budovať svet Equestria a prežívať tak s poníkmi najrôznejšie dobrodružstvá. Čím viac ich nazbierate, tým budú hry zábavnejšie.

Súprava Pinkie Pie perfektne doplní každú detskú izbu, ale tiež bude báječnou ozdobou zbierky ostatných poníkov. Hračka bude skvelým darčekom pre každé malé dievčatko.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Little Pony – Fim zberateľská súprava Pinkie Pie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony - Fim sběratelský set Pinkie Pie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony - Fim Sammler-Set Pinkie Pie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony - Fim Sammler-Set Pinkie Pie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony - Pinkie Pie gyűjthető készlet.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií