Nerf Elite Retaliator

Zobraziť katalóg
Nerf Elite Retaliator
5 1 hodnotení
Detská pištoľ – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa4188 Produktové číslo:  5010993303854

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nerf Elite Retaliator

N-Strike Elite – Retaliator, to je zábava nielen pre deti. Vstúpte do sveta jedinečných streleckých súbojov s puškou Nerf a prežívajte adrenalínové zážitky s priateľmi hoci aj každý deň. Zbraň pozostáva z niekoľkých odoberateľných a rôzne kombinovateľných častí, ktoré jej prepožičiavajú 4 rôzne podoby. Každý zápas je tak úplne originálny. Nechýba ani 12 mäkkých projektilov, navrhnutých s myšlienkou na maximálne bezpečie aj tých najmenších, či zásobník Quick, z ktorého pomocou dostanete súpera do úzkych. Pokiaľ ide o samotnú streľbu, môže sa puška pochváliť neuveriteľne stabilným držaním a úctyhodným dostrelom na hranici 27 metrov.

Hlavné prednosti

  • 4 možné konfigurácie zbrane
  • Mäkké, bezpečné projektily
  • Dostrel až 27 metrov
  • Stabilné držanie

Balenie obsahuje:
Pušku, opierku, stabilizačné predpažbie, nadstavec na hlaveň, zásobník Quick, 12 šípok ELITE a návod.

Odporúčaný vek:
Od 8 rokov

Poznámka:
» Všetky produkty Nerf Elite
» Všetky detské zbrane Nerf

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nerf Elite Retaliator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Elite Retaliator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Retaliator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Retaliator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Elite Retaliator.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií