Prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Je medzi vašimi deťmi obľúbené prasiatko Peppa? Omaľovánka je teda skvelým spôsobom, ako ich vtiahnuť hneď do niekoľkých príbehov. Deti môžu maľovať vodou, voskovými farbičkami, ale napríklad aj pečiatkovať – záleží na tom, čo ich najviac baví. Aké prasiatko Peppa omaľovánky si vaše deti môžu vybrať? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Prasiatko Peppa: Roztomilé prasiatko, ktoré miluje zákusky a oslavy

Prasiatko Peppa je známe predovšetkým z animovaného seriálu Peppa Pig. Deti ho majú radi predovšetkým kvôli tomu, že je kamarátske, hravé a veľmi zvedavé. Miluje čokoládu, všetky narodeninové oslavy a hlavne blato. Peppu tiež spoznáte podľa toho, že rada nosí sukňu – toto skvelé prasiatko si aj s celou rodinou zamilujete.

Prasiatko Peppa omaľovánka na vytlačenie

Prasiatko Peppa omaľovánky prinášajú nekonečnú zábavu

Pokiaľ chcete zabaviť svoje deti pri obľúbenej postavičke, skúste prasiatko Peppa omaľovánky. Toto tvorenie pre deti ponúka nekonečne dlhú zábavu, pretože existujú rôzne súpravy a varianty, navyše majú deti k dispozícii vždy niekoľko obrázkov na vymaľovanie. Aké typy tvorenia s obľúbenou Peppou nájdete v ponuke? Možností máte veľa.

  • Omaľovánky prasiatko Peppa podľa čísel sú ideálne pre všetky tvorivé deti na precvičenie jemnej motoriky. V súprave nájdete rám, plátno, štetec, farby a vzor – potom už len stačí maľovať očíslované plochy podľa čísel.
  • Vodové omaľovánky prasiatko Peppa udržia vašu domácnosť v čistote. Deťom totiž postačí iba štetec a voda – akonáhle mokrým štetcom rozotrú farebné stopy, začne sa postupne ukazovať obrázok.
  • Vyškrabávacia omaľovánka prasiatko Peppa obsahuje hneď niekoľko obrázkov na vyškriabanie. Na to, aby deti mohli vidieť obrázok, stačí dreveným rydlom postupne škrabať po stránke, kde sa ukazuje ilustrácia.
  • Prasiatko Peppa omaľovánky s pečiatkami ocenia všetky kreatívne deti. Súčasťou nie je klasický obrys obrázku na vyfarbovanie, ale blok plný zábavných aktivít, na ktorý deti pečiatkujú podľa zadania obrázky Peppy.
  • Štandardná omaľovánka prasiatko Peppa v súprave s fixkami, vodovými farbami voskovými farbičkami či pastelkami je vhodná pre tie deti, ktoré majú jednoducho rady štandardné vymaľovanie obrysov obrázkov.
    • Prasiatko Peppa: Omaľovánka je vhodná pre deti od 3 rokov

      Prasiatko Peppa omaľovánka býva väčšinou ideálna pre deti od 3 rokov, kedy už sú schopné pochopiť princíp vymaľovania. Samozrejme ju môžete zaobstarať aj mladším deťom, aby sa postupne mohli zoznamovať s kreslením. Aj keď neuvidíte perfektne vymaľovaný obrázok, deti sa zabavia, navyše si precvičia jemnú motoriku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
5,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 202195 CreArt Prasiatko Peppa
Maľovanie podľa čísel – pre deti, 2 obrazy, ľahká náročnosť, plátno, štetec, farby a stojanček na tégliky s farbami súčasťou balenia, s rámom, rozmery 23 × 34 cm (V׊)
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc01623

Prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie

V kategórii Prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prasiatko Peppa maľovanky a kreatívne tvorenie recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií