Quercetti Discovery Car

Zobraziť katalóg
Quercetti Discovery Car
Stavebnica – s transfermi, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif1872 Produktové číslo:  8007905085158

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Quercetti Discovery Car

Na akých princípoch je funkcia skutočného automobilu založená? Toto tajomstvo odhaľuje sofistikovanú hračku Quercetti pre rodičov a ich deti. Ide o súpravu zobrazujúcu základné mechanické funkcie motorových vozidiel. Zistite, prečo sa kolesá nezávisle otáčajú a ako sa skutočne prenášajú. Zoznámte sa s tajomstvom práce motora a obsahom valcov, kľukových hriadeľov a ich spojenia s prevodovkou. Otestujte trojpolohový posun a uvidíte, ako sa rýchlosť kolies a valcov zmení pri výbere ozubenia. Viete, čo sa stane, keď sa postavíte neutrálne?

Kľúčové vlastnosti

  • Sofistikovaná hračka
  • Odhaľuje, ako auto funguje
  • Plne funkčný volant
  • Trojmiestny prenos
  • Špeciálne invalidné vozíky na zdvíhanie súpravy

Kompletné a plne funkčné zariadenie

Súprava je vybavená plne funkčným volantom, ktorý umožňuje jazdiť do auta a otočiť. Špeciálne invalidné vozíky sa používajú na zdvíhanie dopredu alebo dozadu. Predná časť je vybavená kľukou, ktorej otáčanie spúšťa celý mechanizmus. Skúste všetko a nenechajte si nič ujsť. Prepadnite úžasnému svetu motorizmu a dozviete sa mnoho o tom, ako fungujú autá, ktoré dnes a denne stretávate na uliciach. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Quercetti Discovery Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quercetti Discovery Car.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií