PET AlzaBoxy Q1

Sammies - Popoluška

Zobraziť katalóg
Sammies - Popoluška
Taška pre voľný čas, nastaviteľné popruhy, zatváranie na zips
Kód:  GR428g Produktové číslo:  4047443133083 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sammies - Popoluška Predaj skončil

Sammies - Popoluška

Športová taška Sammies s rozprávkovými motívmi vďaka svojmu dizajnu poteší predovšetkým dievčatá. Je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov. Jej objem je 14 litrov. Taška je vybavená praktickým a pohodlným zapínaním na dvojitý zips a jej držadlo je istené suchým zipsom. Disponuje aj malú predným vreckom na príslušenstvo a drobnosti, ktorá má taktiež zapínanie na zips. Plastové nožičky zaisťujú stabilitu tašky a chráni ju pred nečistotami a vlhkosťou, spodná výstuž je potom odnímateľná. Súčasťou tašky je aj odnímateľný a nastaviteľný popruh.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Popoluška

Materiál:
Polyester

Vonkajší rozmer:
34 x 17 x 21 cm

Vnútorný rozmer:
33 x 16 x 19,5 cm

Objem:
14 l

Hmotnosť:
380 g

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sammies - Popelka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sammies - Cinderella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sammies - Cinderella. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sammies - Popelka.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií