Star Wars Zberateľská figúrka Rey

Zobraziť katalóg
Star Wars Zberateľská figúrka Rey
Figúrka – s výškou 15cm, vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAif0465j Produktové číslo:  ASRT5010994916589
Star Wars Zberateľská figúrka Rey Predaj skončil

Star Wars Zberateľská figúrka Rey

Rozšírte a vylepšite svoju zbierku predmetov z kultového filmu Star Wars. The Black Series prináša realisticky spracované postavy z ôsmej epizódy, vďaka ktorým si dospelí aj deti môžu prežiť najväčšie bitky o galaxiu. Teraz môže byť hrdinka Rey ich súčasťou. Je vysoká 15 cm a je pripravená bojovať. Na jej oblečení nájdete veľa krásnych detailov ako je nariasenie látky a jej textúry. Tvorcovia nezabudli ani na puzdro na zbraň či drobnosti ako ľahké poranenia. V balení nájdete dve zbrane a svetelný meč.

Kľúčové vlastnosti zberateľskej figúrky Star Wars Rey

  • Rey z kolekcie The Black Series s precíznymi detailmi
  • Zberateľská edícia Rey zo Star Wars
  • Star Wars Rey v Jedi výcviku
  • V balení nájdete dve zbrane a svetelný meč inšpirovaný filmovou postavou Rey
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Kúzlo je v detaile

Star Wars The Black Series kladie naozaj silný dôraz na kvalitu a realistický vzhľad jednotlivých figúrok. Vďaka veľkému citu pre detail, sú zhodné s ich filmovými predlohami z ôsmej epizódy Star Wars: Posledný z Jediov. Okrem toho u každej postavy v balení nájdete aj pre ňu charakteristické doplnky. 

Výška
15 cm

 
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Zberateľská figúrka Rey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Sběratelská figurka Rey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Sběratelská figurka Rey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Sběratelská figurka Rey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars Rey gyűjtői figura.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií