AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Stil Junior NEW Best Friends

Zobraziť katalóg
Stil Junior NEW Best Friends
Školský batoh – vyztužený chrbtovým panelom, 3 komory a predné vrecko, rozmery: 42×32×20cm, hmotnosť: 0.8kg, reflexné prvky, objem 17.5l
Kód:  HRAif9466 Produktové číslo:  8591577047229 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stil Junior NEW Best Friends

Vybavte vašu ratolesť do nového školského roka parádnym batohom v atraktívnom dizajne s psíkmi Stil Junior NEW Best Friends. Tento školský batoh vás nadchne predovšetkým svojím vysoko kvalitným vyhotovením, odľahčeným materiálom s priedušným čalúnením a ergonomicky tvarovaným chrbtom s širokými ramennými popruhmi s páskami, doplnenými hrudným popruhom. Batoh Stil Junior má aj ďalší rad vychytávok, ktoré žiaci na prvom stupni určite ocenia. Ako napríklad reflexné prvky, priestranné vnútorné 3-komorové usporiadanie alebo vodoodolnosť. Zároveň batoh Stil spĺňa všetky nároky na bezpečné, pohodlné a zdravé nosenie.

Kľúčové vlastnosti školského batoha Stil Junior NEW Best Friends

  • Školský batoh s ergonomicky tvarovaným chrbtovým panelom
  • S širokými nastaviteľnými popruhmi s doťahovacími páskami
  • Výškovo nastaviteľný hrudný pás pre optimálne rozloženie záťaže
  • Priedušné čalúnenie Air Flow pre voľný priechod vzduchu
  • Odolný, ľahký, pevný a vodoodolný materiál
  • Dostatočný priestor s praktickou organizáciou vreciek
  • Batoh Still Junior NEW Best Friends v štýlovom dievčenskom dizajne
  • Určený pre žiakov 1. stupňa

Pre zdravé, pohodlné a bezpečné nosenie

Batoh STIL v modernom dievčenskom dizajne Best Friends má anatomicky tvarovaný chrbát s pevnou konštrukciou, ktorý spolu s priedušným materiálom, širokými mäkko čalúnenými ramennými popruhmi s doťahovacími páskami a hrudným pásom nastaviteľným podľa výšky dieťaťa zaisťuje maximálne pohodlie a podporu zdravého vývoja detskej chrbtice aj pri celodennom nosení. Navyše vďaka odľahčenému materiálu váha batoha nepresahuje 1 kg, je tak minimálnou záťažou pre detský chrbát. Pre bezpečnejšiu cestu do školy je batoh Stil Junior vybavený radom reflexných prvkov.

Šikovne vyriešený úložný priestor batoha Stil Junior

Systém úložného priestoru batoha Stil Junior NEW Best Friends je naozaj starostlivo premyslený a bez obáv naplní požiadavky začínajúcich školákov. Batoh Stil Junior má praktické rozdelenie do 3 komôr – dve priestranné vrecká, prostredné vrecko so sieťovaným organizérom a ešte malé predné vrecko. Bezpečne tak pojme všetky školské materiály, pomôcky a ďalšie nevyhnutnosti. Po bočných stranách batoha Stil nechýbajú vrecká na fľašu s pitím a iné drobnosti, ktoré treba mať pri ruke. Pre ľahšiu manipuláciu má batoh pevné držadlo, pútko na zavesenie a pevné zipsy.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stil Junior NEW Best Friends Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stil Junior NEW Best Friends. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stil Junior NEW Best Friends. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stil Junior NEW Best Friends. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Stil Junior NEW Best Friends.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií