Ugears 3D Mechanické Divadlo

Zobraziť katalóg
Ugears 3D Mechanické Divadlo
Stavebnica – rozmery: 21.3×7.7×18.9cm, počet dielikov: 70, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAif5635 Produktové číslo:  4820184120174 Stránky výrobcu
Ugears 3D Mechanické Divadlo Predaj skončil

Ugears 3D Mechanické Divadlo

Originálne 3D drevené puzzle od značky Ugears, z ktorých je možné zostaviť divadlo. Mechanické drevené 3D divadlo, ktoré vás ako mávnutím čarovného prútika vráti do detstva, do sveta rozprávok a rozprávkových postáv. Sami môžete byť scenáristom a vymýšľať príbehy o statočnom rytierovi, slečny princeznej, zlom drakovi či podlej čarodejnice. Na hrade vás privíta kráľ a jeho vtipný šašo. Prepracované detaily a skladanie bez nutnosti lepenia zabezpečia zábavu všetkým, ktorí milujú tajomstvo prevodov, koliesok a ďalších mechanických súčiastok. 3D stavebnice sú vhodné pre rozvoj predstavivosti a sú neskutočne zábavné. 

Kľúčové vlastnosti stavebnice Ugears, 3D Puzzle Mechanické divadlo

  • Originálne 3D drevené puzzle Ugears
  • Krásne prepracované detaily
  • Rozprávkový a zábavný model
  • Plne funkčná a pohyblivá stavebnica
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Stavebnica Mechanické divadlo je vhodná od 14 rokov

Rozmery:
37 × 17 ×3 cm
zložené divadlo 21,3
× 7,7 ×18,9 cm

Počet dielikov:
70

Upozornenie:
Pre správne fungovanie a bezproblémovú prevádzku je potrebné súčiastky, pre ktoré je uvedené v návode (najmä osi), premazať voskom z obyčajnej sviečky, aby bola rotácia vykonávaná s minimálnym trením. Vďaka vysokej kvalite výroby sú 3D puzzle pri správnej údržbe plne funkčné a pohyblivé.

 
 
Poznámka:
» Všetky drevené modely

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ugears 3D Mechanické Divadlo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ugears 3D Mechanické Divadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ugears 3D Mechanisches Theater. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ugears 3D Mechanisches Theater. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ugears 3D mechanikus színház.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií