Vlak + 2 vagóny

Zobraziť katalóg
Vlak + 2 vagóny
Vláčiková dráha – odporúčaný vek od 18 mesiacov
Kód:  HRAif5490 Produktové číslo:  8714627825046 Stránky výrobcu

Vlak + 2 vagóny

Je vaše dieťa fascinované vlakmi? Prečo mu teda nedopriať zážitok, kedy sa stane rušňovodičom vlastného vlaku – a nie len tak nejakého! Ide o farebnú lokomotívu a 2 vagóny z dreva, z ktorých môže jednotlivé dieliky prekladať vagónmi a tým si aj zlepšovať motoriku. Hračka na prvý pohľad zaujme svojou farebnosťou, takže si ju dieťa určite zaradí medzi tie najobľúbenejšie a užije si s ňou hodiny zábavy.

Kľúčové vlastnosti Vláčikodráhy Teddies

  • Drevená lokomotíva s 2 vagónmi od Teddies
  • Vláčkodráha pre tých najmenších rušňovodičov
  • Súprava Teddies je vhodná od 18 mesiacov

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
45 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
45 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky drevené modely

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vlak + 2 vagóny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vlak + 2 vagóny . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eisenbahn + 2 Wagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eisenbahn + 2 Wagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vonat + 2 vasúti kocsi.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií