AD homeoffice AD homeoffice

ICONNECTIVITY ConnectAUDIO2/4

Zobraziť katalóg
ICONNECTIVITY ConnectAUDIO2/4
Zvuková karta – profesionálny počet analógových vstupov: 2XLR/TRS, počet analógových výstupov: 4, vzorkovacie frekvencie: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, fantómové napájanie 48V, ovládanie pomocou dotykového displeja
Kód:  ICO003e Produktové číslo:  HN170458
ICONNECTIVITY ConnectAUDIO2/4 Predaj skončil

ICONNECTIVITY ConnectAUDIO2/4

Ak hľadáte extra odolnú profesionálnu zvukovú kartu, ktorá bude zároveň jednoduchá na používanie, skúste zamerať svoju pozornosť na ICONNECTIVITY ConnectAUDIO 2/4. Svoje využitie nájde v každom domácom i (polo) profesionálnom nahrávacom štúdiu, kde si poradí prakticky so všetkým. Stačí len pripojiť mikrofóny, nástroje či mixážny pult. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne vďaka dotykovému displeju na čelnom paneli.

Kľúčové vlastnosti zvukovej karty ConnectAUDIO 2/4

  • Napájanie pomocou USB, nie je potrebný adaptér
  • Veľmi jednoduché nastavenie a ovládanie pomocou dotykového displeja
  • Kovové šasi zabezpečí dokonalú odolnosť
  • K dispozícii sú štyri analógové vstupy
  • Karta ponúka vzorkovacie frekvencie: 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz a 96 kHz
  • Zabudované MIDI

Domáce štúdio v malom zariadení

Zvuková karta Iconnectivity ConnectAudio 2/4 sa stane centrom vašeho domáceho štúdia. Stane sa miestom, ktoré vám umožní preniesť vaše hudobné nápady do počítača. K dispozícii máte dva vstupy 2XLR / TRS a štyri analógové vstupy na pripojenie mikrofónov, nástrojov alebo vybavenia pre DJ, ako napríklad gramofón alebo mixážny pult. Karta je schopná pracovať na vzorkovacích frekvenciách 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz a 96 kHz. K dispozícii je výstup na slúchadlá (veľký jack) aj jeden vstup / výstup DIN na MIDI zariadení.

Softvérové vybavenie ako súčasť balíčka

Výrobca Iconnectivity ku karte pribalil tiež základné, plne kompatibilné softvérové vybavenie. Okamžite sa tak môžete pustiť do nahrávania vlastnej muziky. Spoločne s kartou dostanete program Ableton Live Lite, profesionálny štúdiový audioeditor, ktorý umožňuje kompletnú produkciu skladby od prípravy zvukov, cez nahrávanie, mix i konečné renderovanie. V tom, aby bola vaša zvuková paleta čo najširšia, vám pomôže Big Fish Audio, jedinečná zbierka prémiových virtuálnych inštrumentov, samplov a slučiek. Popustite uzdu svojej kreativite.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ICONNECTIVITY ConnectAUDIO2/4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iCONNECTIVITY Connect AUDIO2 / 4 - USB Audio Interface. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iCONNECTIVITY Connect AUDIO2 / 4 - USB Audio Interface. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ICONNECTIVITY ConnectAUDIO2/4.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií