AD elektro AD elektro

iGET Smart 9 White

Zobraziť katalóg
iGET Smart 9 White
3,8 4 hodnotení
Tablet - Cortex A7 Quad Core 1,2 GHz, dotykový 9" 1024 x 600 EWV, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, microSD až 32 GB, WiFi, bluetooth, 2x kamera 2 MPx + 0,3 MPx, microUSB, 4000 mAh batéria, Google Android 6.0
Kód:  IG1111a1 Produktové číslo:  S90

iGET Smart 9 White

Tablet z nového radu Smart s 9" displejom láka atraktívnou cenou a výkonom, ktorý bohato stačí na bežné hranie hier alebo napríklad surfovanie na internete. Jednoznačnou prednosťou je moderný operačný systém Android 6.0 od Googlu so skvelým optimalizovaným prostredím a množstvom funkcií pre ničím nerušenú zábavu. S tabletom iGET SMART 9" budete vždy pripravení riešiť všetky pracovné povinnosti či len tak oddychovať a relaxovať.

vypnuté
smart

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Pripravený na akúkoľvek činnosť

Displej s 9 palcami so širokouhlým pomerom strán, rozlíšením 1024 × 600 a dvojitou EWV vrstvou boduje veľmi dobrými pozorovacími uhlami a ostrejším zobrazením oproti bežným obrazovkám. Tablet sa dobre drží v ruke a ľahko sa vojde do batožiny, takže si ho radi budete brať so sebou aj na cestách. Kedykoľvek si užijete prezeranie internetových stránok, sledovanie videí, online nakupovanie, hranie hier alebo napríklad čítanie kníh.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívny operačný systém Android 6.0
  • Dostatočný výkon
  • Ideálna veľkosť na cestách
  • Dvojica kamier
  • Podpora microSD kariet s kapacitou až 32 GB
  • 4000 mAh batéria


Nekonečná zábava

Aplikácia ako YouTube, webový prehliadač a tisíce ďalších, ktoré sú k nájdeniu na bezodnom Google Play, poskytnú nekonečnú porciu zábavy. Radi natáčate videá, fotíte okolie, alebo kupujete selfie fotky? Potom využijete dvojicu kamier, pričom aplikácie a urobené zábery sa ukladajú na 8 GB úložiska. To možno prípadne rozšíriť až 32 GB pamäťovou kartou.

Univerzálny výkon

Tablet iGET Smart 9 ťaží z vysoko moderného operačného systému Google Android 6.0, ktorý oproti starším verziám prináša vyššiu rýchlosť, stabilitu, jednoduchosť a zrozumiteľnosť. Ľahko ho tak ovládne žiak základnej školy i staršia generácia. Plne postačujúci výkon zabezpečí 4-jadrový procesor, ktorý spolupracuje s grafickým akcelerátorom MALI-400 a 1 GB operačnou pamäťou.

Obsah balenia:
1× tablet iGET SMART 9
1× napájací adaptér
1× redukcia s USB na micro USB
1× malý používateľský manuál v češtine
1× záručný list

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Půjde tento tablet použít jako kasa a půjde k němu připojit tiskárna?

Dobrý den, je opravdu na tabletu naistalovaný Android 6.0? Vím že se prodával s Android 5.1. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné tento tablet používat pouze přes Wi-Fi - dárek pro vnouče.

Dobrý den, má tento tablet vestavěnou podporu USB OTG? Děkuji.

Dobrý den, jde prosím z tohoto tabletu nahrávat např.filmy přímo na flashku ? Mám již tablet GoClever a tam to prostě nejde. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k iGET Smart 9 White
Príslušenstvo pre iGET Smart 9 White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Smart 9" White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Smart 9" White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Smart 9" White.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií