IGRÁČEK - Kvetinárka s kvetinárstvom a doplnkami

Zobraziť katalóg
IGRÁČEK - Kvetinárka s kvetinárstvom a doplnkami
Herná sada odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  EF030 Produktové číslo:  8592168221165
IGRÁČEK - Kvetinárka s kvetinárstvom a doplnkami Predaj skončil

IGRÁČEK - Kvetinárka s kvetinárstvom a doplnkami

Legendárna hračka IGRÁČEK, s ktorou sa hrali nielen vaši rodičia, ale aj rodičia vašich rodičov, je opäť späť. Svet Igráčka je plný farieb, prívetivých tvarov a vľúdnosti. Figúrky si obľúbia aj dnešné deti, ktoré spoľahlivo odlákajú od počítačov a inej virtuálnej zábavy. Nechajte svoje deti i seba podľahnúť kúzlu histórie, ktorá sa obrodila farebnejšie a roztomilejšie než predtým. Jednoduché figúrky pomáhajú dieťaťu spoznávať lepšie jeho okolie a otvárajú lákavý svet plný príbehov a fantázie. Hračka je určená pre všetky deti od 3 rokov.

Veľkou silou figúrok Igráčik je veľmi lákavé vyobrazenie všetkých možných povolaní a príslušenstva, ktoré dané profesie využívajú. Dieťa sa tak ľahko môže identifikovať so svojou vysnívanou budúcou profesiou a spoznať všetky jej stránky už v rannom veku. Nech si už vyberie povolanie akékoľvek, Igráček mu ukáže jeho žiarivú tvár. Všetky súčasti hračiek boli vyrobené v Českej republike, čo je zárukou ich precízneho spracovania a kvality.

Kráľovnou v nádherne vybavenom kvetinárstve je Igráček - kvetinárka, ktorá ponúka nielen ruže, tulipány alebo narcisy, ale aj milé úsmevy pre každého zákazníka. Kvetinárstvo je navyše súčasťou unikátneho rozložiteľného kufríku, ktorý si môžete zobrať všade so sebou. Rozmery rozloženého interiéru sú 31 x 11,8 x 11,5 centimetrov.

Poznámka:
» Všetky figúrky Igráček

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IGRÁČEK - Květinářka s květinářstvím a doplňky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Igráček - Blume mit Blumenhändler und Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Igráček - Blume mit Blumenhändler und Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Igráček - Virág virágkötő és tartozékok.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií