AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IMMAX inteligentné hodinky OWN FACE

Zobraziť katalóg
IMMAX inteligentné hodinky OWN FACE
3,8 5 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, oxymeter, pripojenie pomocou Bluetooth, stav batérie, vibrácie, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti Podľa štandardu IPXX, kompatibilné s iOS a Android, Chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: koža, materiál puzdra: oceľ
Kód:  IMM020 Produktové číslo:  9030

IMMAX inteligentné hodinky OWN FACE

Robustný dizajn a dotykový TFT displej

Odolné smart hodinky s fitness funkciami

Elegantné smart hodinky IMMAX Own Face disponujú robustným celokovovým telom, ktoré je odolné proti poškriabaniu. Predná strana je osadená 1,3" dotykovým TFT displejom s rozlíšením 240 × 240 bodov, ktorý chráni chemicky tvrdené sklíčko. Displej ponúka vynikajúcu čitateľnosť aj na priamom slnku.

Senzor tepovej frekvencie

Inteligentné meranie tepovej frekvencie

Smart športové hodinky IMMAX Own Face sú vybavené inteligentným senzorom tepovej frekvencie, ktorý sa postará o presné meranie tepu a poskytnutie informácií o vašej fyzickej kondícii. Namerané údaje z hodiniek IMMAX Own Face môžete následne analyzovať v mobilnej aplikácii DaFit.

Meranie dennej aktivity

IMMAX Own Face zaistia meranie dennej aktivity

IMMAX Own Face disponujú radom fitness funkcií na presné meranie pohybu, prejdenej vzdialenosti a sledovanie spálených kalórií. K dispozícii je 8 prednastavených športových režimov, ktoré zaistia meranie obľúbených pohybových aktivít, ako je beh, plávanie, futbal, basketbal, bedminton, cyklistika, chôdza či skákanie cez švihadlo.

Monitoring kvality spánku

Monitoring kvality spánku

Inteligentné hodinky IMMAX Own Face zaznamenajú čas a kvalitu vášho spánku, ktorého jednotlivé fázy môžete následne zobraziť v mobilnej aplikácii DaFit. Získate tak prehľad o priebehu hlbokého spánku a jeho narušenie, čo môžu spôsobovať časté prevaľovania, zlé sny či návštevy toalety.

Krytie IP67

IMMAX Own Face disponujú vodoodolnou konštrukciou

IMMAX Own Face sú vybavené krytím IP67, takže sú odolné proti striekajúcej vode a prenikaniu prachu. Bez obáv ich môžete mať na ruke aj pri umývaní rúk alebo v daždi.

Výdrž batérie až 10 dní

Dlhá výdrž batérie

O napájanie hodiniek IMMAX Own Face sa stará batéria s kapacitou 280 mAh s výdržou až 10 dní pri štandardnom používaní. V pohotovostnom režime je výdrž batérie predĺžená až na 30 dní. Smart hodinky IMMAX Own Face dobijete pomocou magnetického USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.

Mobilná aplikácia DaFit

Mobilná aplikácia DaFit

Inteligentné fitness hodinky IMMAX Own Face môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou DaFit cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie. Aplikácia je kompletne lokalizovaná do češtiny a prostredníctvom prehľadného používateľského prostredia vám poskytne dokonalý prehľad o vašom životnom štýle.

Príjem mobilných notifikácií

Príjem mobilných notifikácií

Po spárovaní smart hodiniek IMMAX Own Face s mobilným telefónom môžete prijímať notifikácie o zmeškaných hovoroch, SMS správach, emailoch a ďalšie upozornenia z kompatibilných aplikácií. Taktiež môžete na diaľku ovládať prehrávanie hudby či diaľkovo aktivovať spúšť fotoaparátu.

Vymeniteľný remienok

IMMAX Own Face sa prispôsobia vášmu štýlu

Vymeniteľné kožené/silikónové remienky sú k dispozícii v rôznych farebných variantoch a môžete ich ľubovoľne meniť podľa vašej momentálnej nálady. Prednosťou inteligentných hodiniek IMMAX Own Face je možnosť nastavenia vlastnej tapety ciferníka z obľúbenej fotografie alebo obrázka.

IMMAX Own Face (Black)

Prednosti smart hodiniek IMMAX Own Face (Black)

  • Odolné celokovové telo
  • Vymeniteľný kožený remienok v čiernej farbe
  • 1,3" dotykový TFT displej s ochranným sklíčkom
  • Senzor tepovej frekvencie
  • Meranie krokov, vzdialenosti a spálených kalórií
  • Monitoring kvality spánku
  • Budík (vibrácie), prehrávanie hudby, stopky
  • Vodoodolná konštrukcia (krytie IP67)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0
  • 280 mAh batéria s výdržou až 10 dní
  • Príjem mobilných notifikácií
  • Mobilná aplikácia DaFit v češtine (Android, iOS)

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
36 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mají tyto hodinky stopky ?

Dobrý den,mají tyto hodinky češtinu?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho vydrží baterie? Děkuji

dobrý den, existuje prosím k těmto hodinkám náhradní nabíječka? bohužel ta balení již nefunguje, ale hodinky jsou super. děkuji moc M.

Dobrý den, uměli byste doporučit nějaké rozměrově kompatibilní tvrzené sklo nebo aspoň folii?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je normální že na hodinkách neustále bliká senzor tepové frekvence, bliká to i když hodinky nejsou na ruce, tak bych chtěla vědět zda to je v pořádku? Děkuji za odpověď

Dobrý den. Tyto hodinky jsem našel za použití vašeho filtru jako vodotěsné. S IP67 je to hloupost.

Dobrý den měl bych pár dotazů. 1.Naměřil jsem si vzdálenost 1km a když si ho zaběhnu nebo ho jdu krokem, ukazuje mi to rozlišné údaje té vzdálenosti. 2. Nebo hýbu rukama,ale stojím na místě,ale měří mi to vzdálenost,jak kdybych se pohyboval(chůze,běh). 3. Když si chci zaběhnout nějakou vzdálenost a spustím běh,tak vzdálenost se z ničeho nic zastaví a přestane měřit,ale čas normálně běží. Děkuji za odpověď

Dobrý den, umí prosím hodinky změřit tlak? Děkuji

Dobrý den. Jsou kompatibilní i s iOS 14? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k IMMAX inteligentné hodinky OWN FACE
Príslušenstvo pre IMMAX inteligentné hodinky OWN FACE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX Own Face. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX Smartwatch OWN FACE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX Smartwatch OWN FACE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMMAX OWN FACE Okosóra.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií