PET AD homeoffice

Inakustik Premium Phono 1.5m

Zobraziť katalóg
Inakustik Premium Phono 1.5m
Audio kábel – Phono kábel, špeciálny vodič uzemnenia, určený na pripojenie gramofónu, vnútorná symetrická konštrukcia, dvojité tienenie, vodiče z čistej bezkyslíkatej medi (OFC) uložené v PE izolácii, pozlátené kontakty konektorov, modro-čierne opletenie
Kód:  INA05d Produktové číslo:  00405115
Inakustik Premium Phono 1.5m Predaj skončil

Inakustik Premium Phono 1.5m

Kvalitný audio kábel Inakustik Premium Phono je určený na prepojenie gramofónu so zosilňovačom. Je vyrobený z kvalitných materiálov – bezkyslíkatej medi s pozlátenými RCA konektormi a navrhnutý tak, aby nebol prenos zvukového signálu ničím rušený. Konštrukcia kábla je symetrická s dvojitým tienením. Súčasťou je aj špeciálny vodič uzemnenia, ďalší prostriedok. ktorý eliminuje negatívne vonkajšie vplyvy. PE izolácia v modro-čiernom vyhotovení drží všetky komponenty pohromade a káblu dáva pevnosť a pružnosť.

Kľúčové vlastnosti audiokábla Inakustik Premium Phono

  • Prepojovací kábel s dĺžkou 1,5 metra určený na spojenie gramofónu so zosilňovačom
  • Špeciálny vodič uzemnenia
  • Kábel z bezkyslíkatej medi, pozlátené stereo RCA konektory
  • Dvojité tienenie – ochrana proti nechcenému rušeniu signálu
  • Pevné opletenie v modro-čiernom vyhotovení

Perfektné tienenie

Žijeme v dobe, ktorá nás obklopuje obrovským množstvom elektroniky. Všetko, mobilné telefóny, routery, televízie i svetlá môžu mať negatívny vplyv na kvalitu zvuku, ktorý počujeme z reproduktorov. Prejavuje sa to šumením, hučaním, vrčaním – a všetko sú to zvuky, ktoré kvalite počúvania rozhodne neprospejú. Vďaka premyslenému systému tienenia kábel Inakustik Phono Premium všetky tieto negatívne vplyvy eliminuje a vy sa tak môžete tešiť z kvalitného a ničím nerušeného počúvania.
 

Kvalitné materiály

Modro-čierne opletenie skrýva kabeláž so symetrickou konštrukciou. To poskytuje tie najlepšie podmienky na šírenie elektronického signálu. Jadro kábla je vyrobené z beskyslíkatej medi, káble sú zakončené stereo RCA konektormi, ktoré sú pozlátené. Vďaka kvalitným materiálom máte stopercentnú istotu, že nič nebude stáť vašej hudbe v ceste.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, nejedna se prosim o chybu, kdyz 0.75m verze stoji 1700 a 1.5m stoji 790? Diky za info.

Diskusia a poradňa k Inakustik Premium Phono 1.5m
Príslušenstvo pre Inakustik Premium Phono 1.5m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Premium Phono 1.5m.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií