AD elektro Star Wars

INDESIT IWSC 61051 C ECO EÚ

Zobraziť katalóg
INDESIT IWSC 61051 C ECO EÚ
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A + / A / C, 1000ot./min, náplň 6kg, hlučnosť 60 / 76dB, množstevná automatika, odložený štart, Energy Saver, Eco Time,
Kód:  FAP2450f1 Stránky výrobcu
INDESIT IWSC 61051 C ECO EÚ Predaj skončil

INDESIT IWSC 61051 C ECO EÚ

Pokukujete po novej práčke, ale vaša kúpeľňa nevyniká zrovna dostatočným priestorom? Spredu plnená automatická práčka Indesit je vďaka svojej hĺbke len 42 cm ideálnym riešením. Aj napriek svojej kompaktné rozmerys prehledom vyperie až 6 kg bielizne a navyše spadá do energeticky nenáročné triedy A +, takže vám ušetrí aj nejakú tú korunu.  

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná práčka za rozumnú cenu
  • Slim prevedení - hĺbka 42 cm
  • Až 6 kg bielizne
  • Úsporná energetická trieda
  • odložený štart
  • 16 programov vrátane prania obuvi

Kvalitné pomocník za rozumnú cenu

Základom práčky je kompaktný, avšak výkonný kolektorový motor, ktorý pri odstreďovaní dosahuje až na hranicu 1 000 otáčok za minútu. Rovnako poteší aj svojou nízkou hlučnosťou, ktorá nepresiahne 76 dB (pri odstreďovaní). Technológia množstevné automatiky reguluje spotrebovanú vodu, energie i prášok podľa množstva pranej bielizne. 

Programy pre všetky situácie

V ponuke nájdete širokú škálu špeciálnych programov pre efektívne pranie rôznych typov tkanín podľa vašich potrieb. Iste oceníte napríklad špeciálne programy vytvorené pre starostlivosť o športové odevy, záclony alebo vlnu.Svoje využitie si nájde aj funkcia ECO Time, ktorá zaistí, že nie je potrebné vyčkávať na plnú náplň a zvládne vyprať aj menšie množstvo bielizne rýchlejšie a úspornejšie. Energy Saver pre program bavlna, syntetika a jeans zvládne vyprať bielizeň s úsporou energie až o 70% (oproti programe bavlna 30 ° C) pri dosiahnutí optimálnych výsledkov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT IWSC 61051 C ECO EÚ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IWSC 61051 C ECO EU.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií