PET PET

INDESIT PR 642 I (WH)

Zobraziť katalóg
INDESIT PR 642 I (WH)
Varná doska – plynová, 4 horáky (1/1.65/1.65/3.5kW), integrované zapaľovanie, bezpečnostné ventily horákov, smaltované mriežky, farba biela
Kód:  INDVD007 Produktové číslo:  PR642I(WH) Stránky výrobcu

INDESIT PR 642 I (WH)

Chystáte rekonštrukciu kuchyne a premýšľate akú varnú dosku vybrať? Doprajte si skutočnú kvalitu, funkčnosť a dizajn vďaka plynovej varnej doske INDESIT PR 642 aj v modernom elegantnom bielom spracovaní. Má 5 horákov s bezpečnostnými ventilmi a je zhotovená bez rámčeka. Plynová varná doska INDESIT PR 642 I sa pýši jednoduchým a prehľadným ovládaním pomocou gombíkov, ktoré sú umiestnené na prednej časti varnej dosky. Oceníte veľmi praktické integrované zapaľovanie, čím odpadá starosť s večným hľadaním zápaliek. Všetkých 5 horákov je vybavených smaltovanými mriežkami. 

Kľúčové vlastnosti plynovej varnej dosky INDESIT PR 642 I

  • plynová varná doska
  • 5 horákov
  • integrované zapaľovanie
  • ovládanie pomocou gombíkov umiestnených na prednej strane dosky
  • bezpečnostné ventily horákov
  • smaltované mriežky
  • v bielej farbe
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, to zbozi jsem koupil nedavno a vracel to, v popisu zbozi je uvedeno 5 horaku ale skutecne bylo mi dana deska ktera ma jen 4. Ted vidim ze mate nove zbozi a je porad uvedeno 5 horaku. Chtel bych vedet jak to je skutecne s novymi zbozi. Je to porad chyba nebo pokud objednam dostanu 5 plotynek? Dekuji za odpoved. S pozdravem, Wilfried.

Diskusia a poradňa k INDESIT PR 642 I (WH)
Príslušenstvo pre INDESIT PR 642 I (WH)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT PR 642 I(WH).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií