AD homeoffice AD homeoffice

INDESIT TFAA 5

Zobraziť katalóg
INDESIT TFAA 5
4,7 3 hodnotení
Mini chladnička kombinovaná, 84 cm, A+, objem 88/13 l, 1 sklenená polička, automatické odmrazovanie chladničky, mraziaca kapacita 2 kg/24 hod.
Kód:  FAC2451t Produktové číslo:  TFAA5 Stránky výrobcu

INDESIT TFAA 5

Ak hľadáte menšiu chladničku za príjemnú cenu, potom je INDESIT TFAA 5 ideálnou voľbou. Táto chladnička vyniká kvalitným vyhotovením značky INDESIT, energetickou úspornosťou a inteligentne riešeným vnútorným priestorom, vďaka ktorému do nej aj napriek jej veľkosti pohodlne uložíte potrebné potraviny. Spotrebič je vhodný do menších domácností, na chatu či do kancelárií.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Energeticky úsporná (trieda A+)
  • 3 priehradky vo dverách

Skladná a praktická

Chladnička je vyhotovená v bielej farbe a disponuje zameniteľným otváraním dverí, takže sa skvele prispôsobí usporiadaniu miestnosti. Jej chladiaca časť ponúka objem 88 litrov, vnútri nájdete jednu sklenenú policu, tri priehradky vo dverách a zásuvku na ovocie a zeleninu z priehľadného plastu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se prosím u této lednice demontovat horní díl? Pokud ano, tak jakou má po demontáži lednice výšku? Děkuji Šárka

Dobrý den, má tato lednička osvětlení? Děkuji

Diskusia a poradňa k INDESIT TFAA 5
Príslušenstvo pre INDESIT TFAA 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT TFAA 5.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií