AlzaBoxy Q1 Samsung cashback

Insta360 ONE RS (4K Edition)

Zobraziť katalóg
Insta360 ONE RS (4K Edition)
3,7 3 hodnotení
Outdoorová kamera – modulárna akčná outdoorová kamera, vymeniteľné objektívy, 4K Boost objektív, kvalita UHD 4K, aktívny HDR režim, 6K širokouhlý režim, stabilizácia obrazu FlowState, horizontálny zámok, 3 mikrofóny, potlačenie okolitého hluku, stupeň krytia IPX8, okamžitý ZOOM, funkcie Deep Track a Auto Frame, aplikácia Insta360, v balení montážny držiak ONE RS
Kód:  Insta360rs4k Produktové číslo:  CINRSGP/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Insta360 ONE RS (4K Edition)

Modulárna akčná kamera Insta360 ONE RS 4K Edition navrhnutá pre akciu

Modulárna akčná kamera Insta360 One RS 4K Edition prináša revolúciu v segmente športových kamier. Táto unikátna outdoorová kamera sa pýši možnosťou meniť objektívy, takže môžete fotiť akčným širokouhlým 4K Boost objektívom či dokúpiť 360° šošovku s rozlíšením 5,7K alebo 1“ snímač s rozlíšením až 5,3K. 360° kamera disponuje robustným dizajnom, ktorý absorbuje nárazy a navyše je vodoodolný až do hĺbky 5 metrov bez nutnosti použitia vodotesného puzdra.





Precízne zachytenie pohybu

Modul 4K Boost disponuje širokým uhlom záberu 16 mm a svetelnosťou f/2,4. Akčná kamera je vybavená 48Mpx snímačom. V UHD 4K kvalite je dosiahnutá snímkovacia frekvencia 60 fps, čo je ideálne na záznam akčných športových a outdoorových aktivít. S outdoorovou kamerou Insta360 One RS je možné natáčať aj v 6K širokouhlom režime.

Outdoorová kamera Insta360 One RS na zaznamenanie každého detailu

Outdoorová kamera môže byť dovybavená 360° objektívom s rozlíšením 5,7K, ktorý sa pýši 7,2 mm ohniskovou vzdialenosťou a vysokou svetelnosťou f/2,0. Snímač s rozlíšením 18 Mpx zhotovuje plynulé 5.7K video so snímkovou frekvenciou 30 fps. Vďaka pokročilému spracovaniu obrazu s inteligentnými algoritmami sú v obraze zachované aj tie najmenšie detaily. Výsledkom sú dokonale ostré zábery v ultra vysokom rozlíšení.

360° kamera ponúka 1" objektív s rozlíšením 5,3K

360° kamera dokáže zhotoviť širokouhlé záznamy v rozlíšení 5,3K s perfektnými detailmi a živými farbami – a to aj pri slabom osvetlení vďaka 1-palcovému objektívu vytvorenému v spolupráci so spoločnosťou Leica.


360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Outdoor kamera s pokročilou stabilizáciou obrazu FlowState

Vďaka výkonnému jadru RS Core zostanú vaše športové zábery perfektne čisté a stabilné aj pri nízkom osvetlení a bez použitia gimbalu. Outdoor kamera Insta360 One RS tak vytvorí oveľa plynulejšie a jemnejšie nahrávky bez rušivého roztrasenia scény.

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Horizontálny zámok akčnej kamery Insta360 One RS

Akčná kamera Insta360 One RS vždy vyrovná vaše zábery, nech už natáčate v akomkoľvek uhle. Schopnosť vyrovnania horizontu majú všetky 3 šošovky.

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Aktívny HDR režim

Novinkou pri outdoor kamere Insta360 One RS je aktívny HDR režim na objektíve 4K Boost Lens, ktorý dopraje vašim snímkam luxusné detaily vo svetlách a tieňoch a stabilizované video aj pri pohybe.

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Outdoorová kamera Insta360 One RS má vylepšený zvuk

Outdoorová kamera Insta360 One RS má už dokonca 3 mikrofóny, oproti jej predchodkyni, vylepšením prešiel aj systém na potlačenie okolitého hluku (vetra).

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Vodoodolný dizajn

Akčná kamera Insta360 One RS je vybavená krytím IPX8 a disponuje vodotesnosťou až do hĺbky 5 m. Bez obáv ju môžete používať v bazéne alebo v daždi bez nutnosti použitia vodotesného puzdra.

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Neviditeľná selfie tyč

Vďaka funkcii Invisible Selfie Stick zachytíte úžasné zábery zo vzduchu a jedinečné pohľady tretích osôb jednoduchým pohybom zápästia.


360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Okamžitý ZOOM s akčnou kamerou Insta360 One RS

Už nemusíte záber upravovať vopred. Akčná kamera Insta360 One RS zvládne aj okamžité priblíženie a to až 2,7×.

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Rýchle menu

Všetky vaše obľúbené predvoľby pohodlne na jednom mieste v rýchlom menu – jednoduchým kliknutím.

360 kamera Insta360 ONE RS (Twin Edition)

Quick Reader

Zapojte Quick Reader do kamery One RS a ukladajte súbory na SD kartu. Následne môžete zábery upravovať hneď v smart telefóne.


Jednoduchá výmena objektívu

Jednotlivé objektívy je možné ľubovoľne meniť za pochodu. Stačí stlačiť tlačidlo pre otvorenie držiaka a vybrať objektív, ktorý bude pre vaše zábery práve najlepší.

Montážny držiak akčnej kamery Insta360 One RS ľahko odvádza teplo

Inovatívny dizajn montážneho držiaka pre akčné kamery Insta360 One RS zaistí, že sa outdoor kamera neprehrieva a vydrží tak v prevádzke dlhšie.

Mobilná aplikácia Insta360

Mobilná aplikácia Insta360 využíva inteligentnú funkciu FlashCut na nájdenie vašich najlepších záznamov a ich úpravu s prispôsobením do rytmu hudby. FlashCut analyzuje jednotlivé zábery podľa zamerania, času a kvality a následne z nich vytvára originálne klipy, ktoré sú pripravené na okamžité zdieľanie.

360-stupňová kamera Insta360 One RS s funkciou Deep Track

360-stupňová kamera Insta36 One RS je vybavená funkciou Deep Track, ktorá zaistí plynulé sledovanie objektu aj pokiaľ je zorné pole narušené prekážkami.

Živý 360° stream

Zvoľte si režim 360 Live, kde publikum ovláda perspektívu streamu, alebo Reframe Live, kde streamer ovláda perspektívu v reálnom čase. Aplikácia podporuje streamovanie na YouTube, Facebook alebo prostredníctvom RTMP URL.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Stupeň krytia
IP68 Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
USB-C Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB-C, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 445 mAh Hotovo!
Označenie akumulátora
Li-Ion Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,25 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
125,3 g Hotovo!
Šírka
3,26 cm Hotovo!
Výška
7,01 cm Hotovo!
Hĺbka
4,91 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky športové kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, co vse je soucasti baleni?

Does it contain an SD Card ?

Dobry den, aky je v tejto verzii uhol zaberu objektivu? Aky je uhol zaberu v 6k ultra wide mode (je podporovany s tymto objektivom)? Mam zaujem o 360 stupnov. Dakujem.

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jaká je vydrž baterie u kamery, díky za odpověď.

Dobrý den, nabízí se k této kameře hrudní držák jako GoPro, díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Insta360 ONE RS (4K Edition)
Príslušenstvo pre Insta360 ONE RS (4K Edition) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Insta360 ONE RS (4K Edition). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Insta360 ONE RS (4K Edition).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií