AD homeoffice AD homeoffice

KIANO Intelect X2 HD

Zobraziť katalóg
KIANO Intelect X2 HD
Tablet - Intel Atom Quad Core X5 Z8300 1.44GHz, multi-touch IPS 10.1 "1280x800, RAM 4GB, eMMC 64GB, WiFi, Bluetooth 4.0, OTG, HDMI, microSD, microSD, USB-C, webcam 2Mpx + 2Mpx, Windows 10 Home
Kód:  KIA125g Produktové číslo:  KIX2HD 1000 0001 – KIX2HD 1000
KIANO Intelect X2 HD Predaj skončil

KIANO Intelect X2 HD

Odstráňte kompromisy za hlavou. Vďaka novému 2-v-1 Tablet PC Intelli X2 HD už nemusíte rozhodovať, či si kúpite tablet alebo notebook. Zariadenie spája všetky svoje výhody dohromady. Ak chcete odpočívať na pohovke vo večerných hodinách a streamovať videá, prechádzať na internete alebo čítať spravodajské stránky, oceníte vymeniteľné funkcie klávesnice a tabletu . Ak potrebujete pracovať, jednoducho klepnite na klávesnicu na konektor a ste pripravení. Na prvý pohľad vás bude priťahovať hliníkové teleso, ktoré je príjemné pozerať sa, lepšie odvádza teplo a má vyššiu mechanickú odolnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Tablet PC kombinuje výhody prenosného počítača a tabletu
  • Unikátne hliníkové telo pekné vidieť
  • Vysokokvalitný displej IPS 10,1 "s najvyššou kvalitou obrazu
  • Štvorjadrový procesor Intel Atom prináša rýchly výkon
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home 64bit
  • Integrovaný úložný priestor NAND s kapacitou 64 GB
  • Podpora pamäťových kariet
  • Micro HDMI na pripojenie externého monitora alebo televízora

Pre prácu a zábavu

Konfigurácia hardvéru Kiano Intelect X2 HD je plnohodnotný notebook. Vnútri je štvorjadrový procesor Intel Atom x5-Z8300 s frekvenciou až 1,84 GHz , 4 GB pamäte DDR3 a integrované jadro Intel HD Graphics. Rýchle spracovanie dát a rýchly operačný systém Windows 10 Home v 64-bitovej verzii sa stará o flash pamäť NAND s kapacitou 64 GB, ktorá sa dá rozšíriť o pamäťové karty.

Bohaté vybavenie ako štandard

Tablet PC je vybavený vysokokvalitným displejom IPS s uhlopriečkou 10,1 "s rozlíšením 1 280 × 800 pixelov. Pomocou konektora micro HDMI môžete ľahko pripojiť externý monitor a televízor (kábel nie je súčasťou dodávky). Na displeji sa nachádza port micro-USB a čítačka pamäťových kariet, v dokovacej stanici sú dva porty USB 2.0 pre periférne pripojenie.

Vstavané stereofónne reproduktory, mikrofón, predná a zadná 2MP kamera a samozrejme podpora Bluetooth 4.0 a Wi-Fi v b / g / n pre pohodlnú bezdrôtovú komunikáciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer,mám několik dotazů. 1)v nadpisu a parametrech zmiňujete USB Type-C,v popisu USB2 v dokovací stanici,tak se chci zeptat jak to je a kde ten případný USB Type-C je,ale v této cenové relaci nevím . . . 2)jedná se o zařízení s klavesnicí,nebo jsou obrázky zavádějící?Protože v použitém(kod:KIA110h)máta zdánlivě stejný,ale je tam + klavesnice. 3)Zajímá mě jak je řešeno napájení,zda přes microUSB,nebo samostatným konektorem,pokud konektorem,máte napájecí adaptér do auta kde by byl příslušný konektor?Ideálně vstupní napětí 12/24V. Děkuji Pavel

Diskusia a poradňa k KIANO Intelect X2 HD
Príslušenstvo pre KIANO Intelect X2 HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KIANO Intelect X2 HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KIANO Intelect X2 HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KIANO Intelect X2 HD.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií