AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

iSi Gourmet Whip Plus 0,5 l – darčekové balenie Culinary Ensable

Zobraziť katalóg
iSi Gourmet Whip Plus 0,5 l – darčekové balenie Culinary Ensable
Set – darčeková, ktorej obsah je: 1× Gourmet Whip 0.5l, 2× červené ozdobné dekorátory, 1× kovový dekorátor, držiak bombičky, čistiaca kefka, návod na obsluhu, balenie šľahačkových bombičiek N2O 10ks, kuchárska kniha ,,A CULINARY JOURNEY" písaná v anglickom jazyku
Kód:  ISILS015 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  1608

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iSi Gourmet Whip Plus 0,5 l – darčekové balenie Culinary Ensable Predaj skončil

iSi Gourmet Whip Plus 0,5 l – darčekové balenie Culinary Ensable

Šľahačková fľaša iSi Gourmet Whip Plus sa stane skvelým pomocníkom pri príprave studených aj teplých pokrmov. Fľaša iSi je určená najmä pre využitie v profesionálnych reštauračných kuchyniach, ale svoju úlohu si perfektne splní aj u vás doma. Vďaka jednoduchému páčkovému systému vždy vytečie toľko našľahaného pokrmu, koľko práve potrebujete, a to aj pri manipulácii s horúcimi pokrmami. Vychutnajte si nadýchané Espumas, lahodné omáčky a polievky, sladké dezerty s domácou šľahačkou bez chemických konzervantov!

Kľúčové vlastnosti

  • Šľahačková fľaša pre studenú aj teplú kuchyňu
  • Príprava bez chemických látok
  • Zdravotná neškodnosť
  • Výhodná súprava s rozšíreným príslušenstvom
  • Jednoduché čistenie
  • Vhodná do umývačky

Kvalitné vyhotovenie

Kvalitná antikorová fľaša s objemom 0,5 l je v striebornom farebnom vyhotovení s kvalitnou vnútornou povrchovou úpravou. iSi GOURMET WHIP je tak zdravotne neškodná. Hlava disponuje ochranným silikónovým úchopom a pevnou páčkou z ocele pre ľahké dávkovanie. Samozrejmosťou je jednoduché a hygienické čistenie po každom použití. Navyše celú fľašu aj s pokrmom môžete uložiť do chladničky pri zachovaní všetkých chutí a vôní. Pre našľahanie obsahu 0,5 l je potrebná jedna iSi bombička N2O. Fľaša je vhodná na umývanie v umývačke.

Čo nájdete v darčekovom balení

Oproti základnému príslušenstvu, ktoré zahŕňa základný zdobiaci dekorátor, držiak bombičky a čistiacu kefku, nájdete v balení ďalšie dva ozdobné dekorátory (červené), súpravu s desiatimi šľahačkovým bombičkami N2O a kulinársku knihu ,,A Culinary Journey" v anglickom jazyku.

Parametre a špecifikácia:

Objem:
0,5 l

Materiál:
Antikorová oceľ + silikón

Maximálna teplota pripravovaného pokrmu:
75 °C

Farebné vyhotovenie:
Strieborné

Súčasťou balenia je aj návod na obsluhu.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iSi Gourmet Whip Plus 0,5 l – darčekové balenie Culinary Ensable Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi Gourmet Whip Plus 0.5l - dárkový Set Culinary Ensable. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSi Gourmet Whip Plus 0.5 L - Geschenk-Set Culinary Ensemble. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSi Gourmet Whip Plus 0.5 L - Geschenk-Set Culinary Ensemble. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSi Gourmet Whip Plus.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií