AD homeoffice AD homeoffice

iSi šľahačkové bombičky N2O 42 ks

Zobraziť katalóg
iSi šľahačkové bombičky N2O 42 ks
– 29 porcií (75ml) šľahačky (pri 0.5l smotany), kompatibilné so šľahačmi značiek: iSi, Kayser, Tescoma, Liss, Mosa, Hendi, Banquet, nie sú kompatibilné so šľahačmi na výmenné bombičky Sifos a Kisag, obsah balenia: 42 ks iSi šľahačkových bombičiek N2O
Kód:  ISINO242 Produktové číslo:  9002377007423
iSi šľahačkové bombičky N2O 42 ks Predaj skončil

iSi šľahačkové bombičky N2O 42 ks

V bombičkách iSi máte teraz k dispozícii prvé skutočne profesionálne šľahačkové bombičky. Každá bombička obsahuje o 1 g viac plynu. Vďaka tomu našľaháte až o 20 % viac šľahačky než pri použití štandardných jednorazových bombičiek. Získate tak väčší objem šľahačky pri použití menšieho množstva smotany. Šľahačkové bombičky iSi môžete použiť na výrobu dezertov, omáčok a polievok. Bombičky sú plnené čistým oxidom dusným (N2O) vyrobeným v Belgicku a určeným výlučne na potravinárske účely. Bombičky sú vyrábané a plnené v Rakúsku spoločnosťou iSi, ktorá je najznámejším svetovým výrobcom šľahačov a bombičiek. Balenie obsahuje 42 ks recyklovateľných bombičiek.

Kľúčové vlastnosti šľahačkových bombičiek iSi

  • Balenie obsahuje 42 ks jednorazových bombičiek
  • Farba bombičiek je fialová
  • Bombičky sú recyklovateľné
  • Plnené plynom  N2O (E942) vyrobeným v Belgicku
  • Bombička obsahuje 8,4 g N2O
  • Rozmery bombičky sú 66 × 18 mm
  • Hmotnosť bombičky je 29 g
  • Celková hmotnosť balenia je 1 260 g

Prečo sú bombičky iSi jedinečné

Ide o univerzálny systém šľahačkových bombičiek na jedno použitie. Bombičky nie sú určené na opakované plnenie, sú opatrené hrdlom bez závitu. Bombičky sú vyrobené zo 100 % recyklovateľnej a vysokokvalitnej ocele. Každá bombička je po naplnení čistým oxidom dusným (N2O) elektronicky zvážená a označená šaržou. Vďaka nej možno ľahko vyhľadať použitý materiál. Pred samotným plnením sú všetky bombičky vyčistené patentovanou metódou na odstránenie stopových častí uhlíka a iných nečistôt. Bombičky iSi používajte iba so šľahačmi prispôsobenými pre tento jednorazový systém (iSi, Kayser, Tescoma, Liss, Mosa, Hendi atď.). Bombičky totiž nie sú kompatibilné so šľahačmi na výmenné bombičky Sifos a Kisag.

Recyklácia bombičiek iSi

Použité bombičky môžete vyhodiť do zmiešaného odpadu alebo ich odovzdajte priamo do zberného dvora. V triediarni budú všetky kovové súčasti vytiahnuté silnými elektromagnetmi ako prvé a následne potom recyklované. Pomôžete tak chrániť životné prostredie.

Varovanie pre používateľov

Bombičky v žiadnom prípade nevystavujte priamemu zdroju tepla! Chráňte ich pred slnečným žiarením a nevhadzujte ich do ohňa. Pri teplote nad 50 °C môže dôjsť k výbuchu! Nepoužité bombičky nevyhadzujte. Neotvárajte ich násilím, mohli by spôsobiť zranenie! Nepoužívajte bombičky na palube lietadla a starostlivo ich uschovajte pred deťmi! Používajte výhradne podľa návodu na použitie šľahača. Nesprávne použitie ohrozuje zdravie!

Upozornenie:

Na každom obale nájdete dátum, do kedy je vhodné bombičky spotrebovať. Bombičky možno síce bez obáv použiť aj po tomto dátume, avšak výrobca už negarantuje obsah plynu vo využitej bombičke po dátume spotreby. Balenie s nepoužitými bombičkami skladujte v chlade a suchu.

Čo všetko výrobca garantuje?
100 % chuť bez stabilizátorov
100 % garancia plnosti
100 % kontrola tesnosti
100 % recyklovateľná oceľ
100 % rakúska kvalita
100 % dohľadateľnosť šarží
100 % vyhovuje požiadavkám HACCP + HALAL

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iSi šľahačkové bombičky N2O 42 ks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi šlehačkové bombičky N2O 42ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSi Schlagsahne N2O 42St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSi Schlagsahne N2O 42St. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSi N2O tejszínhab cserepatron 42 db.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií