AD homeoffice PET

iXLSTAND Magenta by Novague

Zobraziť katalóg
iXLSTAND Magenta by Novague
5 1 hodnotení
Stojanček pre chytré telefóny a malé tablety
Kód:  IEL010m
iXLSTAND Magenta by Novague Predaj skončil

iXLSTAND Magenta by Novague

iXL STAND je praktický a elegantní stojánek na telefon s moderním designem. Je ideální pro většinu smartphonů a menší tablety s velikostí okolo 7". Vyroben je ze dvou částí, které nezaberou příliš místa a váží dohromady pouhých 28 gramů. Jednoduchým složením vytvoří pevnou oporu pro vaše mobilní zařízení. V rozloženém tvaru se dá snadno schovat do tašky i do kapsy. Telefon se dá do stojanu dát jak na výšku, tak na šířku a můžete ho díky speciálnímu výřezu také nabíjet originálním kabelem.

iXL STAND se vyrábí v pěti svěžích barvách, je jen na vás, kterou z nich si domů, nebo do kanceláře vyberete. Design má na svědomí několikanásobně oceněný český návrhář Petr Novague.

Parametry a specifikace:

Kompatibilita:
Apple iPhone
HTC a Samsung (většina smartphonů těchto výrobců)
iPad mini a další

Materiál:
Plast

Barva:
Purpurová

Rozměry (Š x V x H):
60 x 56 x 60 mm

Hmotnost:
28 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iXLSTAND Magenta by Novague
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iXLSTAND Magenta by Novague. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iXLSTAND Magenta by Novague. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iXLSTAND Magenta by Novague. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iXLSTAND Magenta by Novague.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií