AD homeoffice AD homeoffice

JBL Soundgear sivý

Zobraziť katalóg
JBL Soundgear sivý
Bluetooth reproduktor – na krk pre komfortné počúvanie, Bluetooth, 2× 3W, výdrž až 6 hodín
Kód:  JJ090m2 Produktové číslo:  JBL SOUNDGEAR GRY Stránky výrobcu

JBL Soundgear sivý

Ako docieliť najlepšie prispôsobenie hlasitosti hudby pri neustálom pohybovaní sa v domácnosti? Spoločnosť JBL prišla na trh s inovatívnym reproduktorom na krk. Nosením hudby na svojom krku zaručuje kvalitný zvuk s rovnomernou hlasitosťou, nech krájate zeleninu, žehlíte oblečenie alebo sedíte pri kancelárskom stole. Vďaka špeciálnemu Quad prevodníku a posilnením basov môžete počúvať kvalitný zvuk a pritom si neustále uvedomovať svoje okolie. Na jedno nabitie vydrží JBL Soundgear presne 6 hodín hovoru alebo počúvania hudby. Reproduktor disponuje dvojicou jedinečných meničov a kvalitných mikrofónov.

Kľúčové vlastnosti sivého reproduktora na krk JBL Soundgear

  • Špičkový zvuk so zárukou kvality od spoločnosti JBL
  • Vydrží celých 6 hodín prehrávať hudbu na jedno nabitie
  • Dvojica kvalitných mikrofónov umožňuje handsfree telefonovanie
  • Krištáľovo čistý prenos hudby pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth
  • Intuitívne ovládacie prvky
  • Jedinečný dizajn reproduktora na krk v sivej farbe

Jedinečný zvuk JBL

Vychutnajte si jedinečný zvuk, ktorý je typický pre produkty od spoločnosti JBL. Viacročnými skúsenosťami a špičkovými technológiami zaručujú JBL reproduktory jeden z najlepších zvukov z prenosných reproduktorov na našom trhu.

Handsfree telefonovanie s JBL Soundgear

Dvojica zabudovaných mikrofónov sprostredkuje veľmi kvalitný prenos zvuku vášmu náprotivku. Jedna z výhod dvoch mikrofónov je stabilnejší zvuk s potlačenou ozvenou. Navyše sa môžete voľne pohybovať a jeden z mikrofónov váš hlas vždy zachytí.

Už žiadne drôty

Jediný kábel, ktorý je potrebný pri bezdrôtovom reproduktore JBL Soundgear, je ten napájací. Soundgear BTA Gray stačí len 2 hodiny nabíjať a následne môžete počúvať až 6 hodín bez prestávky. Inteligentná technológia Bluetooth navyše jednoducho prepína medzi vysielajúcimi zariadeniami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL Soundgear sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Soundgear šedá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Soundgear grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Soundgear szürke.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií