AD elektro AlzaBoxy Q1

JBL T290 čierne

Zobraziť katalóg
JBL T290 čierne
4,7 37 hodnotení
Slúchadlá – do uší, frekvenčný rozsah 20–20000Hz, menič 8.7mm, Pure Bass zvuk, hliníkový kryt, mikrofón s ovládačom, jack 3.5mm, plochý kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092q1d1 Produktové číslo:  JBLT290BLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL T290 čierne

Komfortné počúvanie hudby

Kompaktné slúchadlá JBL T290 sú vďaka kvalitnému hliníkovému krytu veľmi ľahké a pohodlné na nosenie. Maximálny komfort zaručia tri vymeniteľné nadstavce s veľkosťou S, M a L. Okrem výbornej ergonómie slúchadlá ponúkajú aj vynikajúcu reprodukciu zvuku s rezonujúcimi basmi a bohatou dynamikou. 


Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL T290

  • Prvotriedny hliníkový kryt
  • JBL Pure Bass zvuk
  • Praktický jedno-tlačidlový diaľkový ovládač s mikrofónom
  • Ľahučké, kompaktné a pohodlné
  • Praktické puzdro na cesty
  • Čierne farebné vyhotovenie
  • Plochý kábel odolný proti zamotaniu


Špičkový zvuk s hlbokými basmi

Už viac ako 60 rokov navrhuje JBL precízny, pôsobivý zvuk, aký nájdete na veľkých koncertných podujatiach na celom svete. Slúchadlá JBL T290 sú vybavené 8,7 mm meničmi s technológiou JBL Pure Bass a postarajú sa o vynikajúcu reprodukciu zvuku s hlbokými basmi a bohatou dynamikou. Vďaka tomu získate pocit, že sa nachádzate na koncerte svojej obľúbenej kapely, či priamo v nahrávacom štúdiu. 


Už žiadne zamotané káble

Priamo na kábli je umiestnený jedno-tlačidlový ovládač, pomocou ktorého môžete ovládať prehrávanie hudby, či prijímať telefonické hovory. Plochý tvar kábla navyše zamedzí jeho zamotávaniu a na jednoduché prenášanie slúchadiel je súčasťou balenia praktické cestovné puzdro.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Funkcie
Prijímanie hovorov Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Puzdro v balení, Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
8,7 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
38 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Padnou dobře do ucha když mi sedí jbl t110

Dobrý večer. Prosím Vás potreboval by som sa na niečo spýtať. Tieto slúchadlá mi začali po cca mesiaci chrapčať pri točení conectoru. To chrapčanie je teda počuť niekdy ak kráčam s tým, že ich mam zapojené. Je to dôvod reklamácie ?

Viem, že je to blbá otázka ale niekoľko krát sa mi stalo, že som si nechtiac kúpil falzifikát a zistil som to neskoro. Preto sa chcem spýtať či ste autorizovaný predajca značky JBL alebo či je šanca že by som si kúpil fake. Pretože mám o tieto slúchadlá záujem. Ďakujem za odpoveď

Mám strach s kúpi tohto tovaru pretože som bol vždy zastanca 90° zakončenia kvôli bezpečnosti pred zlomením kabla. Majú tieto slúchadlá kvalitné zakončenie na mieste konektora ?

Dobrý den, jen taková hloupá otázka: To oranžové ve špuntech je silikon nebo plast? S plastem mám totiž špatné zkušenosti-dře v uších. Děkuji za odpověď :)

Dobrý den, zvažuju koupi ale mám zkušenost že mi u podobnych sluchátek cca po půl roce jedno přestane hrát. Stalo se to nekomu u těhlech?

Dobrý den, je možné si k těmto sluchátkům dokoupit externě špunty pěnové? Mám s nimi lepší zkušenost. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jsou sluchátka kompatibilní s iOS? A co vše se dá ovládat pomocí jednoho tlačítka na kabelu. Děkuji

Jaká je délka kabelu?

Diskusia a poradňa k JBL T290 čierne
Príslušenstvo pre JBL T290 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T290 černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL T290 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL T290 fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií