AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JDBug Fun – zelená

Zobraziť katalóg
JDBug Fun – zelená
Elektrická kolobežka – skladacia, rýchlosť 15km/h, dojazd 40min, nosnosť 100kg, batéria olovená 24V/5Ah, hmotnosť 14.65kg, motor 250W, kolesá 8 palcov nafukovacie, atraktívny dizajn
Kód:  SPTif1999 Produktové číslo:  8595640701711 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JDBug Fun – zelená

Prežite zábavné chvíle s elektrickou kolobežkou Crussis. Elektrická kolobežka zo série JDBUG Fun je vhodná pre každého – mužov, ženy, aj deti – kto sa chce moderným a ekologickým spôsobom prepravovať do práce, či do školy. Disponuje výkonným 250 W motorom s reťazovým pohonom a 8" nafukovacími kolesami, ktoré vás nesklamú na žiadnom povrchu. Dosahuje rýchlosť až 15 km/h a vďaka výkonnej olovenej batérii je dojazd kolobežky až 40 minút. Jej hlavnou prednosťou je skladnosť a s tým spojená jednoduchá prenosnosť. Ľahké ovládanie rýchlosti pákovým ovládačom na kormidle a nášľapná brzda STEP2STOP v zadnom blatníku z nej robia bezpečný dopravný prostriedok na každý deň. Celkový dizajn kolobežky nekazí žiadna trčiaca kabeláž a preto pôsobí veľmi elegantným dojmom.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky JDBug Fun – zelená

  • Pre všetky vekové kategórie
  • Jednoduché ovládanie
  • Nášľapná brzda v zadnom blatníku
  • Skladnosť
  • Ekologický motor s reťazovým pohonom
  • Kvalitné spracovanie a atraktívny dizajn
  • Nosnosť 100 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se jezdit v dešti

Když se vybije, jde jezdit bez elektriky, nebo se musí tlačit?

Jak to ma kolobezka jdbug s kopcem. Vytahne kopcem sama nebo to je jenom po rovince

Kde se zapíná

Diskusia a poradňa k JDBug Fun – zelená
Príslušenstvo pre JDBug Fun – zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JDBug Fun - zelená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JDBug Fun – grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JD Bug Fun elektromos roller - Zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií