AD homeoffice PET

JURA Čistiaca nádoba

Zobraziť katalóg
JURA Čistiaca nádoba
– univerzálna špeciálna dvojkomorová nádoba z materiálu vhodného do umývačky riadu, uľahčuje čistenie mliečnych ciest, nemusíte preto viac v kuchyni hľadať vhodné nádobky
Kód:  JURSK950 Produktové číslo:  72230 Stránky výrobcu
JURA Čistiaca nádoba Predaj skončil

JURA Čistiaca nádoba

Pri každodennom používaní kávovaru na prípravu latté, cappuccina a ďalších nápojov z mlieka je nutné kávovar po použití dobre vyčistiť. Len tak môžete dosiahnuť dokonale našľahanú penu a perfektný pôžitok z vášho nápoja. Pre dôkladné vyčistenie systému vám pomôže univerzálna čistiaca nádoba na mlieko. Dvojkomorová čistiaca nádoba na mlieko JURA je kompatibilná so všetkými kávovarmi tejto značky. Nádoba má dobre označené rysky na čistiaci prostriedok aj vodu. Samotnú nádobu môžete po použití umyť v umývačke.

Kľúčové vlastnosti čistiacej nádoby na mlieko JURA

  • Pre dôkladné vyčistenie mliečnych systémov v kávovare
  • Čistiaca nádoba na čistenie mliečnych ciest je kompatibilná so všetkými kávovarmi JURA
  • Ľahké značenie na odmeranie vody a čistiaceho prostriedku
  • Čistiacu nádobu je možné po použití umyť v umývačke

Dokonalá hygiena zárukou kvalitnej kávy

Nádoba na čistenie mliečneho systému Jura sa stane nenahraditeľným pomocníkom pri každom čistení vášho kávovaru Jura. Priliehavé konektory so vzduchotesným spojením medzi nádobou, mliečnym systémom a tryskami zamedzujú tvorbe usadenín. Jednoduché zapojenie a odpojenie mliečneho systému aj intuitívne čistenie kávovaru pomocou špeciálnej nádoby na čistenie Jura sú zárukou dokonalej hygieny pri príprave kávy. Vaša mliečna pena tak bude zakaždým krásne nadýchaná a čerstvá.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií