PET PET

HP iPAQ 114 Classic Handheld

Zobraziť katalóg
HP iPAQ 114 Classic Handheld
Vreckový počítač PDA 3.5" LCD/ WiFi/ BT2.0/ mini USB/ SD/ Win Mobile 6.0
Kód:  PP040d Produktové číslo:  FA982AA#ABB Stránky výrobcu
HP iPAQ 114 Classic Handheld Predaj skončil

HP iPAQ 114 Classic Handheld

Vynikajúci vreckový počítač osadený rýchlym procesorom značky Marvell s frekvenciou 624 MHz.Disponuje pamäťou 256 MB ROM a 64 MB SDRAM, ktoré možno rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet typu Secure Digital (SD) alebo Mulitmedia Card (MMC).Slot pre pamäťové karty SD podporuje technológiu SDIO a umožňuje do neho vložiť aj rozširujúce moduly, ako je napríklad digitálny fotoaparát alebo GPS modul.Dotykový TFT displej s rozlíšením 240 x 320 bodov a uhlopriečkou 3,5 "dokáže zobraziť 65 tisíc farieb.Ďalej je k dispozícii bezdrôtové rozhranie BlueTooth v2.0 a WiFi s podporou štandardov 802.11b / g.Zariadenie využíva systém Microsoft Windows Mobile 6.0 s českou lokalizáciou.

Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Marvell PXA310, 624 MHz

Pamäť:
ROM:256 MB ROM
RAM:64 MB SDRAM

Operačný systém:
Microsoft Windows Mobile 6.0 Classic

Displej:
Dotykový QVGA TFT LCD
Rozlíšenie 240 x 320 bodov
Uhlopriečka:3,5 "
Počet farieb:65 000

Rozšíriteľnosť:
SD / MMC slot (s podporou SDIO)

Rozhranie:
BlueTooth v2.0
WiFi 802.11b / g
Mini USB

Batérie:
Vyberateľná dobíjacie Li-Ion batéria 1200 mAh

Rozmery:
112 x 69 x 14 mm

Hmotnosť:
115 g

Predinštalovaný softvér:
HP iPAQ Help and Support
HP iPAQ QuickStart Tour
HP iPAQ Setup Assistant
Certificate Enroller
Asset viewer
iPAQ Wireless Manager
HP Photosmart Mobile
Bluetooth Manager

Obsah balenia:
PDA
Vymeniteľná nabíjacie batérie 1200 mAh
Napájací adaptér s káblom
Kábel pre synchronizáciu a nabíjanie mini-USB
Pero
Ochranné puzdro
Disk CD HP iPAQ Companion
Dokumentácia

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP iPAQ 114 Classic Handheld. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP iPAQ 114 Classic Handheld. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP iPAQ 114 Classic Handheld. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP iPAQ 114 Classic Handheld.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií