AD elektro Motorola EDGE 50

Kapky Uránu, Luis Royo

Zobraziť katalóg
Kapky Uránu, Luis Royo
Puzzle 1000 dílků, velikost 68x48 cm, doporučený věk od 15 let
Kód:  HRA804qc Produktové číslo:  8412668139275
Kapky Uránu, Luis Royo Predaj skončil

Kapky Uránu, Luis Royo

Puzzle, oblíbená zábava a relax pro dospělé i pro děti. Skládanky pomáhají rozvíjet jemnou motoriku a soustředění. Puzzle s motivem nádherné bojovnice jistě potěší všechny milovníky fantasy a mystiky. Balení obsahuje i lepidlo jako dárek. Po doskládání si můžete obrázek podlepit a pověsit na zeď. Výrobce nabízí unikátní službu zaslání ztraceného dílku.

Parametry a specifikace:

Počet dílků:
1000

Rozměry:
68 x 48 cm

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kapky Uránu, Luis Royo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kapky Uránu, Luis Royo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kapky Uránu, Luis Royo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kapky Uránu, Luis Royo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kapky Uránu, Luis Royo.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií