AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

Zobraziť katalóg
Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home
4,8 4 hodnotení
Vysokotlakový čistič elektrický, vyhotovenie: prenosné, výkon 1600 W, max. tlak 120 bar, prietok 380 l/h, dĺžka hadice 6 m, s reguláciou tlaku, kefa na dlažbu, kefa na auto a rotačná dýza
Kód:  KASK008b Produktové číslo:  1.602-656.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home Predaj skončil

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

Domov a auto sú miesta, kde strávite veľkú časť svojho života. O takú časť je potrebné náležite sa starať a vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home je tu práve na to. Čistič Kärcher je so svojimi 120 barmi tlaku pripravený odstrániť aj tú najodolnejšiu nečistotu. Sami si ale na modeli K 3 Premium Full Control Car & Home zvolíte, akú intenzitu si prajete použiť. Množstvo nadstavcov sa nežne postará o vášho miláčika na kolesách a prietok vody až 380 l/h dopraje kúpeľ aj vášmu domovu.

Prednosti čističa Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

  • Kompaktné rozmery a hmotnosť iba 5,6 kg
  • Bezkonkurenčný výkon čističa Kärcher K 3 Premium 1 600 wattov
  • Tlak nastavíte na 3 rôzne stupne vrátane 1 pre uvoľňovanie čistiaceho prostriedku
  • Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home je vhodný do domu a automobilu
  • Tryska Vario Power Jet v balení.

Kärcher K 3 Premium je lepší

Lepší tlak, lepší výkon, lepší prietok. Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home je jednoducho taký. Špeciálna kefa na umývanie je ideálna do interiérov všetkého druhu. Uvoľňuje hustú penu, ktorá priľne na špine a nekompromisne ju ničí. K 3 Premium zbaví vaše vozidlo sivého povlaku a omladí ho o niekoľko rokov. Vy všetko zvládnete s eleganciou napríklad aj vďaka nádržke na čistiaci prostriedok.

Nič nezanedbajte

O auto už je postarané, zostáva už len váš domov a jeho okolie. Aj tu vám bude Kärcher K 3 Premium stáť verne po boku. Teraz už môžete váš vysokotlakový čistič pustiť na plný výkon a sledovať, ako nečistoty pred obrovským tlakom 120 barov Kärcher K 3 Premium utekajú z vášho pozemku preč. Špeciálny čistiaci prostriedok Patio & Deck vám pri ďalších raňajkách vonku zabezpečí príjemný zážitok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné vysavač použit jako tepovač do auta? Nebo je nějaká nejlevnější varianta i od jiné značky? Děkuji

Dobrý den, má prosím Vás kovové nebo plastové čerpadlo ? Děkuji M. Köhlerová

Diskusia a poradňa k Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home
Príslušenstvo pre Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií