AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KENSINGTON USB-C Mobile Dock

Zobraziť katalóg
KENSINGTON USB-C Mobile Dock
5 1 hodnotení
Dokovacia stanica cez USB Type-C (USB-C) port získate HD VGA, 4K HDMI, audio
Kód:  NX620h Produktové číslo:  K33969WW

KENSINGTON USB-C Mobile Dock

Mobilné profesionáli používajú mimoriadne tenké a ľahké stroje, kde zvyčajne chýba potrebná rozhranie. Mobile Dock tento problém vyrieši zbierkou moderných konektorov na pracovnom stole, ale aj na vďaka kompaktnosti stanice sa osvedčí aj na pracovných cestách, kedy potrebujete efektivitu desktopového prostredia. Stačí len pripojiť túto expanznej stanicu, a behom pár chvíľ máte pripojené najdôležitejšie zariadenie pre vašu produktivitu.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný dok k notebooku (aj pre prenášanie)
  • Výstup HDMI alebo VGA (nutnosť DisplayPort režime cez USB-C)
  • USB 3.0 port pre periférne príslušenstvo
  • Gigabit Ethernet port pre spoľahlivé pripojenie k sieti
  • Kompatibilita so štandardom Thunderbolt 3 (až 40 Gbps)
  • Pripojovací kábel priamo v tele

Jeden prístroj vládne

Dokovacie zariadenie sa k vášmu notebooku pripojí cez poslednú verziu USB typu C, z ktorého plynie neskrotná rýchlosť a symetrická konštrukcia, aby ste sa hneď na prvýkrát trafili konektora. Vďaka vysokému výkonu zvládne prenášať obraz do 4K monitora alebo projektora, pripojí vás ku káblovej sieti, a ponúka rozširujúci port USB 3.0 pre myš, klávesnicu alebo úložisko.

Parametre a špecifikácie:

Dĺžka kábla:
9 cm

kompatibilita:
Mac OS X 10.10 / Mac OS X 10.11
Windows 10, Windows 8.1
Chrome OS 44 a vyšší

Rozmery:
121 × 74 × 16 mm

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu zapojit VGA a HDMI současně? A co nabíjení přes toto zařízení? Když už mi zabere jeden USB C port? moc popsáno to není!

Diskusia a poradňa k KENSINGTON USB-C Mobile Dock
Príslušenstvo pre KENSINGTON USB-C Mobile Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENSINGTON USB-C Mobile Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENSINGTON USB-C Mobile-Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENSINGTON USB-C Mobile-Dock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENSINGTON USB-C Mobile Dock.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií