AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kesper Univerzálny regál

Zobraziť katalóg
Kesper Univerzálny regál
Regál – univerzálny, vyrobený z FSC certifikovanej drevotriesky v populárnom dekore dub sonoma, môžete využiť aj ako odkladací priestor na detské hračky, rozmery: 51.5×87×29,5cm, poličky možno variabilne vmontovať
Kód:  KESBD116 Produktové číslo:  15926
Kesper Univerzálny regál Predaj skončil

Kesper Univerzálny regál

Predstavujeme vám univerzálny regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál môžete využiť napríklad ako botník v predsieni alebo knižnicu vo vašej pracovni. Hodí sa skrátka do akéhokoľvek interiéru, kde bude vyzerať úplne skvele. Regál je vybavený piatimi pevnými a piatimi variabilne nastaviteľnými policami. Bambusový regál Kesper v dekore duba sonoma disponuje certifikáciu FSC – drevo s týmto označením pochádza iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché.

Kľúčové vlastnosti univerzálneho regálu Kesper

  • Kvalitný univerzálny regál od nemeckej značky Kesper
  • Hodí sa do akéhokoľvek interiéru
  • Je vybavený 5 pevnými a 5 variabilne nastaviteľnými policami
  • Praktické zahnutie v zadnej časti poličky
  • Označenie FSC – bez odlesňovania tropických pralesov
  • Regál Kesper je vyrobený z certifikovaného bambusu v dekore duba sonoma

Rozmery (š × v × h):
51,5 × 87 × 29,5 cm

Hmotnosť:
18,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kesper Univerzální regál. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kesper Universalregal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kesper Universalregal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kesper Univerzális polc.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií