Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

KETOMIX Proteínový straciatellový dezert (10 porcii)

Zobraziť katalóg
KETOMIX Proteínový straciatellový dezert (10 porcii)
5 1 hodnotení
Puding – hmotnosť 250g, príchuť: stracciatella - 5,18 €/ks
Kód:  SPT16093 Produktové číslo:  8594196632098
KETOMIX Proteínový straciatellový dezert (10 porcii) Predaj skončil

KETOMIX Proteínový straciatellový dezert (10 porcii)

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Proteínový straciatellový dezert KETOMIX

10 porcií

Proteínový straciatellový dezert KETOMIX

Proteínový straciatellový dezert KetoMix je vhodný nielen pre všetkých, ktorí dodržiavajú ketónovú diétu. Môžete ho zaradiť do svojho jedálneho lístka už od prvej fázy diéty KetoMix.

Príprava dezertu je dokonale jednoduchá, stačí zmes zmiešať s vodou a nechať stuhnúť. V 100 g navyše obsahuje 70 g bielkovín a 1,8 g vlákniny, okrem toho sú jeho súčasťou vitamíny C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, ale aj minerály. Proteínový dezert KetoMix vás nadchne svojou lahodnou chuťou.

Kľúčové vlastnosti proteínového straciatellového dezertu KetoMix

Proteínový straciatellový dezert

Vhodný od 1. fázy diéty KetoMix

Skvele chutí

Dezert KetoMix ľahko pripravíte

V 100 g obsahuje 70 g bielkovín

Súčasťou sú vitamíny aj minerály

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry, alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 588 kJ/375 kcal

Tuky: 2,8 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,6 g

Sacharidy: 16 g

– z toho cukry: 13 g

Bielkoviny: 70 g

Vláknina: 1,8 g

Soľ: 0,38 g

na 100 g

Zloženie

Mliečny proteín (emulgátor: lecitíny), čokoládové kúsky (sacharóza, kakaová hmota a maslo, emulgátor: sójový lecitín, leštiaca látka: šelak, prírodná vanilková aróma) 6,6 %, fruktóza, nízkotučný jogurt v prášku 6,3 %, protispekavé látky: uhličitan draselný, uhličitan horečnatý; zahusťovadlá: guma guar, xantánová guma; kyseliny: kyselina mliečna, laktát vápenatý, citrát sodný; stabilizátor: fosforečnan draselný; sladidlo: sukralóza, vitamínová a minerálna zmes: vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín B3 (nikotínamid), vitamín E (D-alfa-tokoferyl-acetát), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavín), vitamín B1 (tiamín-mononitrát), vitamín A (retinyl-acetát), vitamín B9 (kyselina pterolmonoglutamová), vitamín B8 (biotín), vitamín B12 (hydroxokobalamín); aróma, maltodextrín.

Príprava a dávkovanie

Do misky nalejte 140 ml vody a pridajte 3/4 odmerky zmesi (25 g). Všetko dôkladne premiešajte a nechajte niekoľko minút stuhnúť v chladničke.

Zloženie

Mliečny proteín (emulgátor: lecitíny), čokoládové kúsky (sacharóza, kakaová hmota a maslo, emulgátor: sójový lecitín, leštiaca látka: šelak, prírodná vanilková aróma) 6,6%, fruktóza, nízkotučný jogurt v prášku 6,3%, protispekavé látky: uhličitan draselný, uhličitan horečnatý; zahusťovadlá: guma guar, xantánová guma; kyseliny: kyselina mliečna, laktát vápenatý, citrát sodný; stabilizátor: fosforečnan draselný; sladidlo: sukralóza, vitamínová a minerálna zmes: vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín B3 (nikotínamid), vitamín E (D-alfa-tokoferyl-acetát), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavín), vitamín B1 (tiamín-mononitrát), vitamín A (retinyl-acetát), vitamín B9 (kyselina pterolmonoglutamová), vitamín B8 (biotín), vitamín B12 (hydroxokobalamín); aróma, maltodextrín.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
250 g Hotovo!
Príchuť
Stracciatella Hotovo!
Kalórií na 100 g
90,71 kcal (379,79 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
70 g Hotovo!
Sacharidy
16 g Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
250 g Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Stracciatella Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
90,71 kcal (379,79 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
70 g Hotovo!
Sacharidy
16 g Hotovo!
Cukry
13 g Hotovo!
Tuky
2,8 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
1,6 g Hotovo!
Vláknina
1,8 g Hotovo!
Soľ
0,38 g Hotovo!

Forma

Forma
Sypký prášok Hotovo!

Typ produktu

Pudingy, kaše, palacinky
Pudingy Hotovo!

Druh

Druh
Proteínové Hotovo!

Počet porcií

Počet porcií
10 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KETOMIX Proteínový straciatellový dezert (10 porcii) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KetoMix Proteinový straciatellový dezert (10 porci). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KETOMIX Sztracsatellás protein desszert (10 adag).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií