AD elektro AD elektro

KIANO SlimTab 8 MS

Zobraziť katalóg
KIANO SlimTab 8 MS
4,0 6 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3735F 1,33 GHz, multidotykový IPS 8" 1280x800, RAM 1GB, eMMC 16GB, WiFi, bluetooth 4.0, micro SD, OTG, webkamera 0.3 Mpx + 2 Mpx, Windows 8.1
Kód:  KIA010c Produktové číslo:  KST8MS100001-KST8MS105000

KIANO SlimTab 8 MS

Ľahký tablet za ľahkú cenu

Hľadáte štýlový tablet s moderným, elegantným dizajnom, ktorý disponuje výkonom potrebným na plynulé sledovanie HD filmov, multitaskingom a krásnym IPS displejom s technológiou multi-touch a nechcete za neho nechať tisícky? Práve ste ho našli.


Žijete len raz

Slimtab 8 váži neuveriteľných 270 g a skrýva v sebe prekvapivý výkon. Tablet je dizajnovaný pre mladých energických ľudí ktorí nechcú strácať čas a nervy so zariadením, ktoré pre nich bude skôr záťažou ako spoľahlivým a verným spoločníkom. Poteší aj Li-Ion batéria s kapacitou 4200 mAh.


Obraz, ktorý vás baví

8" displej s IPS maticou poskytne najvyššiu kvalitu zobrazenia, široký zorný uhol a vernú reprodukciu farieb. Užívajte si sledovanie filmov alebo prezeranie fotografií v maximálnej kvalite. Tablet je vybavený systémom Windows 8.1.


Výkon v malom tele

So správnym fungovaním multimédií si ľahko poradí štvorjadrový 1,33 GHz procesor a 1 GB operačnej pamäte. Úložisko tabletu disponuje kapacitou 32 GB, takže budete mať dostatok priestoru na ukladanie stoviek skladieb, aplikácií, hier, alebo videí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Že je možné být v tablete KIANO SlimTab 8 MS instalovaná program Java 8?

Dobrý den. To prosím Vás neexistuje tablet s Windows který má GPS? Nebo neumím hledat. Díky za info.

Dobry den. V diskusii pouzivatelia pisu o 2BG RAM, ale v popise paramterov a specifikacii je uvedenych 1GB RAM. Ako to vlastne je?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli na tomto tabletu půjde stříhat videa v programu windows movie maker

Diskusia a poradňa k KIANO SlimTab 8 MS
Príslušenstvo pre KIANO SlimTab 8 MS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KIANO SlimTab 8 MS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kian SlimTab 8 MS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kian SlimTab 8 MS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kian SlimTab 8 MS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií