KingCamp Cloud 300 brown

Zobraziť katalóg
KingCamp Cloud 300 brown
Spací vak – múmia, trojsezónny, unisex, výplň 100 % polyester, komfortná teplota 7 °C, maximálna výška postavy 200 cm, dĺžka zabaleného spacieho vaku 47 cm, priemer zabaleného spacieho vaku 25 cm, hnedá farba, hmotnosť 2200 g
Kód:  SPTking15 Produktové číslo:  6923334518598

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KingCamp Cloud 300 brown

Spací vak KingCamp Cloud 300

Radi trávite voľný čas na niekoľkodňových túrach, ale nevlastníte potrebnú výbavu? Potom by sa vám mohol páčiť spací vak KingCamp Cloud 300, ktorý vás ohromí svojim pohodlím. Svojím spracovaním je vhodný pre mužov aj pre ženy. Trojsezónny spací vak vám zaistí maximálne pohodlie, pretože poskytuje univerzálne využitie od jari do jesene. Teplota pre komfortné spanie je pri spacom vaku KingCamp 7 °C. Dokáže sa v ňom vyspať človek s maximálnou výškou až 200 cm. Múmiový spací vak zachová všetko teplo vo vnútri, pretože bol prispôsobený tvaru ľudského tela.


Kľúčové vlastnosti spacieho vaku KingCamp Cloud 300

  • KingCamp Cloud 300 je navrhnutý pre mužov aj ženy
  • Výplň spacáku tvorí 100 % polyester
  • Spacák KingCamp Cloud 300 má obľúbený tvar múmie
  • Radí sa medzi trojsezónne spacáky
  • Maximálna výška postavy je 200 cm
  • Extrémna teplota dosahuje -13 °C
  • Spací vak KingCamp Cloud 300 je vyhotovený v hnedej farbe

Trojsezónny spacák KingCamp Cloud 300 ľahko zbalíte na cesty

O ľahké zloženie spacieho vaku KingCamp Cloud 300 sa postará látkový kompresný vak z materiálu Oxford. Poskladáte ho do minimalistického tvaru s rozmermi 25 × 47 cm. Jeho hmotnosť dosahuje 2,2 kg. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť ho predurčujú na ľahké prenášanie. Využijete ho tak na pešie túry, ale aj kempovanie, rybárčenie, pri horolezectvo a ďalších outdoorových aktivitách. Pokiaľ tašku zašpiníte, ľahko ju vyperiete v práčke alebo v rukách.

KingCamp Cloud 300
KingCamp Cloud 300

Spací vak KingCamp Cloud 300 má tvar múmie

Spací vak KingCamp Cloud 300 sa vyznačuje obľúbeným tvarom múmie. Jeho veľkosť dosahuje rozmery cca 230 × 90 cm. Poskytne vám dostatok tepla a pohodlný spánok. Jeho ergonomický tvar vám zaistí maximálny komfort. Vak na spanie KingCamp Cloud 300 je charakteristický svojim trojsezónnym využitím. Jeho komfortná teplota sa pohybuje okolo 7 °C a extrémna teplota dosahuje až k -13 °C.


Spací vak KingCamp Cloud 300 sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Vonkajší materiál spacieho vaku KingCamp Cloud 300 je tvorený hydrofóbnou polyesterovou tkaninou, ktorá sa pýši silnou odolnosťou voči roztrhnutiu. Má tiež vodoodpudivé vlastnosti, ktoré vás udržia v suchu počas celého spánku. Na podšívku bola zvolená flanelová vložka, ktorá je veľmi mäkká, teplá, priedušná a šetrná k pokožke. Stred spacieho vaku KingCamp Cloud 300 je vyplnený polyesterom. Ten vás príjemne zahreje. Technológia prešitia účinne zabraňuje posunu vnútornej výplne. Spacák sa ďalej môže pochváliť dvojcestným zipsom, ktorý v prípade potreby využijete na spojenie dvoch spacákov dohromady. Je dostatočne veľký pre vysokých mužov.

KingCamp Cloud 300
KingCamp Cloud 300

Komfortná preprava

Trojsezónny spacák KingCamp Cloud 300 je vybavený kompresnou prepravnou taškou, ktorá vytvorí zo spacáku veľmi kompaktný balíček, ktorý ľahko uschováte v batohu. 

KingCamp Cloud 300

Nastaviteľná hlavová časť

Hlavovú časť spacieho vaku KingCamp Cloud 300 si stiahnete podľa vašich potrieb, aby neprúdila zima dovnútra alebo teplo von. 

KingCamp Cloud 300

Vodoodolná tkanina

Spací vak KingCamp Cloud 300 má vonkajšiu látku aj podšívku vyrobenú z polyesteru,  ktorý je odolný voči vode aj mechanickému poškodeniu.

KingCamp Cloud 300

Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!
Výplň
100 % polyester, Bavlna Hotovo!
Max. výška postavy
200 cm Hotovo!
Komfortná teplota
7 °C Hotovo!

Použitie

Určenie
Unisex Hotovo!
Výplň
100 % polyester, Bavlna Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
200 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
7 °C Hotovo!
Limitná teplota
2 °C Hotovo!
Extrémna teplota
-13 °C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 200 g Hotovo!

Rozmer - rozbalený

Dĺžka (rozbalené)
230 cm Hotovo!
Šírka (rozbalené)
90 cm Hotovo!

Rozmer - zabalený

Priemer (zbalené)
25 cm Hotovo!
Dĺžka (zbalené)
47 cm Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KingCamp Cloud 300 brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Cloud 300 brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KingCamp Cloud 300 brown.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií