Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

HyperX FURY Pro - veľkosť M

Zobraziť katalóg
HyperX FURY Pro - veľkosť M
4,6 30 hodnotení
Podložka pod myš herná, rozmery 300 x 360 x 4 mm
Kód:  DU354b Produktové číslo:  HX-MPFP-M

HyperX FURY Pro - veľkosť M

Spoločnosť Kingston sa sériou HyperX snaží zacieliť na náročných hráčov počítačových hier, ktorí potrebujú na svoju zábavu jedinečnú výbavu. Do tej určite patrí aj kvalitná podložka pod myš. FURY Pro bola vyvinutá na ľahké a maximálne pohodlné ovládanie myši aj v tých najnáročnejších momentoch. Určite vás podrží aj počas posledných sekúnd tímovej hry. Dokonale sa totiž postará o milimetrový presný pojazd vášho myšiaka, ktorého senzor bude dostávať tie najpresnejšie informácie o pohybe.

Ideálne priľnavý povrch drží na stole ako pribitý, ale rozhodne nebráni bleskurýchlemu presunu pri sťahovaní na poriadnu LAN párty.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
300 x 360 mm

Hmotnosť:
188 g

Materiál:
Tkanina/guma

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HyperX FURY Pro - veľkosť M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX FURY Pro - velikost M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX FURY Pro - Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX FURY Pro - Größe M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HyperX FURY Pro - M méret.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií